Kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

CİNAYET 16.02.2021 - 10:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1925+ kez okundu.
 

Kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

Gölcük ilçesinde, Halim E. ile 4 yıldır aynı evi paylaşan ve ayrılmak isteyen Hacer Çetin, sevgisili tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Gölcük Şirinköy Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki bir sitede yaklaşık 4 yıldır erkek arkadaşı Halim E.(53) ile birlikte yaşayan Hacer Çetin(36), ayrılmak istedi. Bunun üzerine Halim E. ve Hacer Çetin arasında tartışma çıktı.   EŞYALARINI TOPLARKEN KURŞUN YAĞDIRDI Tartışmanın büyümesi üzerine Halim E., eşyalarını toplamaya başlayan Hacer Çetin’e tabanca ile 4 el ateş etti. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Halim E. ise kaçarak site içerisindeki başka bir daireye saklandı.   KADIN HAYATINI KAYBETTİ, SEVGİLİSİ YAKALANDI Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu belirlenen Hacer Çetin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada polis ekipleri, Halim E.’nin saklandığı yeri tespit ederek gözaltına aldı. Polisin evdeki olay yeri inceleme çalışmasının tamamlanmasının ardından Hacer Çetin’in cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gölcük ilçesinde, Halim E. ile 4 yıldır aynı evi paylaşan ve ayrılmak isteyen Hacer Çetin, sevgisili tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Gölcük Şirinköy Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki bir sitede yaklaşık 4 yıldır erkek arkadaşı Halim E.(53) ile birlikte yaşayan Hacer Çetin(36), ayrılmak istedi. Bunun üzerine Halim E. ve Hacer Çetin arasında tartışma çıktı.

 

EŞYALARINI TOPLARKEN KURŞUN YAĞDIRDI
Tartışmanın büyümesi üzerine Halim E., eşyalarını toplamaya başlayan Hacer Çetin’e tabanca ile 4 el ateş etti. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Halim E. ise kaçarak site içerisindeki başka bir daireye saklandı.

 

KADIN HAYATINI KAYBETTİ, SEVGİLİSİ YAKALANDI
Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu belirlenen Hacer Çetin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada polis ekipleri, Halim E.’nin saklandığı yeri tespit ederek gözaltına aldı. Polisin evdeki olay yeri inceleme çalışmasının tamamlanmasının ardından Hacer Çetin’in cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.