kendilerini tokatlayamayan anaokulu öğrencilerini darp etti

28.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 844+ kez okundu.
 

kendilerini tokatlayamayan anaokulu öğrencilerini darp etti

Çin'de meydana gelen olayda, uyku saatinde uyuyamayan anaokulu öğrencilerine kendilerini tokatlamalarını söyleyen, istediğini yapmayan çocukları ise darp eden sözde öğretmen gözaltına alındı. İzleyenlerin içini burkan o anlarda ise güvenlik kameraları kayıttaydı.

Çin'in Hainan eyaletinin Tunchang şehrinde görev yapan bir anaokul öğretmeninin sınıfta küçük çocukları darp ettiği görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü.   ÇOCUKLAR UYUYAMAYINCA ÇILGINA DÖNDÜ Olay, Çin'in Hainan eyaletine bağlı Tunchang kentinde meydana geldi. Xinhua Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre, anaokulunda bir sınıfta, çocuklardan bazılarının uyku vaktinde uyuyamaması üzerine öğretmen çılgına döndü. ÇOCUKLARA "KENDİNİZİ TOKATLAYIN" DEDİ 30'u aşkın çocuğu sıraya dizen cani öğretmen, önce çocukların kendi kendilerini tokatlamalarını istedi. Kendilerini istediği şekilde tokatlayamayan küçük öğrencilerden bazıları öğretmen tarafından darp edildi. GÖRÜNTÜLER KAMERADA Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü, özel bir anaokulunda meydana geldi. Çocuklara kendilerini olabildiğince sert tokatlamalarını isteyen öğretmenin, istediğini yapamayan öğrencileri darp ettiği görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.   ÖĞRETMEN GÖZALTINDA Cani öğretmen, izleyenlerin içini burkan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından görevden uzaklaştırılarak gözaltına alındı. Öte yandan olayın meydana geldiği anaokulunun uluslararası standartta bir anaokulu olduğu ortaya çıktı.  
Çin'de meydana gelen olayda, uyku saatinde uyuyamayan anaokulu öğrencilerine kendilerini tokatlamalarını söyleyen, istediğini yapmayan çocukları ise darp eden sözde öğretmen gözaltına alındı. İzleyenlerin içini burkan o anlarda ise güvenlik kameraları kayıttaydı.

Çin'in Hainan eyaletinin Tunchang şehrinde görev yapan bir anaokul öğretmeninin sınıfta küçük çocukları darp ettiği görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü.

 

ÇOCUKLAR UYUYAMAYINCA ÇILGINA DÖNDÜ
Olay, Çin'in Hainan eyaletine bağlı Tunchang kentinde meydana geldi. Xinhua Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre, anaokulunda bir sınıfta, çocuklardan bazılarının uyku vaktinde uyuyamaması üzerine öğretmen çılgına döndü.


ÇOCUKLARA "KENDİNİZİ TOKATLAYIN" DEDİ
30'u aşkın çocuğu sıraya dizen cani öğretmen, önce çocukların kendi kendilerini tokatlamalarını istedi. Kendilerini istediği şekilde tokatlayamayan küçük öğrencilerden bazıları öğretmen tarafından darp edildi.


GÖRÜNTÜLER KAMERADA
Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü, özel bir anaokulunda meydana geldi. Çocuklara kendilerini olabildiğince sert tokatlamalarını isteyen öğretmenin, istediğini yapamayan öğrencileri darp ettiği görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

 

ÖĞRETMEN GÖZALTINDA
Cani öğretmen, izleyenlerin içini burkan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından görevden uzaklaştırılarak gözaltına alındı. Öte yandan olayın meydana geldiği anaokulunun uluslararası standartta bir anaokulu olduğu ortaya çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.