Kemalist İzmirliler karantinaya direniyor

06.04.2020 - 14:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 924+ kez okundu.
 

Kemalist İzmirliler karantinaya direniyor

Karşıyaka Çarşısı, koronavirüs salgınına rağmen yine insan yoğunluğuna sahne oldu.

Ülkemizde koronavirüs vakalarının artmasıyla çeşitli önlemler alınırken, bir yandan da "Evde Kal" çağrıları yineleniyor. Fakat çağrılara rağmen İzmirliler, evlerinden çıkmaya devam ederek tedbirlere direniyor.   İZMİR'DE KORONA YOKMUŞ HAVASI İzmir’in en kalabalık yerlerinden biri olan Karşıyaka Çarşısı da çağrılara rağmen yoğunluk görülen yerlerden biri. İzmirliler karantinaya direniyor Oluşan kalabalık endişe verirken, "İzmir sanki virüssüz bir gün yaşıyor." yorumları yapıldı. Bazılarının banklarda oturarak vakit geçirmesi ve sosyal mesafe kuralına uymaması pes dedirtti. Polis ise çarşınının giriş ve çıkışlarına barikatlar kurarak tedbirlerini çoğalttı.
Karşıyaka Çarşısı, koronavirüs salgınına rağmen yine insan yoğunluğuna sahne oldu.

Ülkemizde koronavirüs vakalarının artmasıyla çeşitli önlemler alınırken, bir yandan da "Evde Kal" çağrıları yineleniyor.

Fakat çağrılara rağmen İzmirliler, evlerinden çıkmaya devam ederek tedbirlere direniyor.

 

İZMİR'DE KORONA YOKMUŞ HAVASI
İzmir’in en kalabalık yerlerinden biri olan Karşıyaka Çarşısı da çağrılara rağmen yoğunluk görülen yerlerden biri.

İzmirliler karantinaya direniyor

Oluşan kalabalık endişe verirken, "İzmir sanki virüssüz bir gün yaşıyor." yorumları yapıldı.

Bazılarının banklarda oturarak vakit geçirmesi ve sosyal mesafe kuralına uymaması pes dedirtti. Polis ise çarşınının giriş ve çıkışlarına barikatlar kurarak tedbirlerini çoğalttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.