Karşıdan karşıya geçmek isterken hayatının şokunu yaşadı!

14.10.2020 - 11:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 910+ kez okundu.
 

Karşıdan karşıya geçmek isterken hayatının şokunu yaşadı!

İstanbul Bayrampaşa'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına minibüs çarptı. Kaza sonrası yere düşen kadın yaralanırken, minibüs sürücüsü son anda durarak kadını ezilmekten kurtardı.

Bayrampaşa'da yolun karşısına geçmeye çalışırken yolcu minibüsünün çarptığı kadın yaralandı. O anlar bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün saat 09.15 sıralarında Bayrampaşa'da meydana geldi. Yolcu aldıktan sonra harekete geçen minibüsün sürücüsü yolun karşısına geçen kadını fark etmedi.   Önünde geçerken minibüsün çarptığı kadın yaralandı. Minibüs sürücüsü çarptıktan sonra kadını fark ederek aracını durdurdu. Minibüsün altında kalmaktan son anda kurtulan yaralı kadına çevredeki vatandaşlar yardım etti. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.   Olay anları çevredeki iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yolun karşısına geçen kadını bir anda harekete geçen minibüsün çarptığı, çarptıktan sonra duran minibüsün önündeki yaralı kadına çevredekilerin yardım ettiği görülüyor.
İstanbul Bayrampaşa'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına minibüs çarptı. Kaza sonrası yere düşen kadın yaralanırken, minibüs sürücüsü son anda durarak kadını ezilmekten kurtardı.

Bayrampaşa'da yolun karşısına geçmeye çalışırken yolcu minibüsünün çarptığı kadın yaralandı. O anlar bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün saat 09.15 sıralarında Bayrampaşa'da meydana geldi. Yolcu aldıktan sonra harekete geçen minibüsün sürücüsü yolun karşısına geçen kadını fark etmedi.

 

Önünde geçerken minibüsün çarptığı kadın yaralandı. Minibüs sürücüsü çarptıktan sonra kadını fark ederek aracını durdurdu. Minibüsün altında kalmaktan son anda kurtulan yaralı kadına çevredeki vatandaşlar yardım etti. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Olay anları çevredeki iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yolun karşısına geçen kadını bir anda harekete geçen minibüsün çarptığı, çarptıktan sonra duran minibüsün önündeki yaralı kadına çevredekilerin yardım ettiği görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.