Karısını öldüren kardeşini vurdu

CİNAYET 11.01.2021 - 17:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1727+ kez okundu.
 

Karısını öldüren kardeşini vurdu

Pompalı tüfekle yengesini vurarak öldüren genci, ağabeyi de tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Turan Mahallesi’nde, iddiaya göre sokakta havaya ateş açan M.S. ile duruma tepki gösteren ağabeyi N.S. arasında tartışma çıktı. 26 yaşındaki M.S., ağabeyinin kendisine terlik fırlartması üzerine yengesi H.S.’yi pompalı tüfekle öldürdü.   ÖFKELİ AĞABEY KARDEŞİNİ VURDU Ağabey ise evde bulundurduğu tabanca ile kardeşini ağır yaraladı. Yaralı M.S., Biga Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Pompalı tüfekle yengesini vurarak öldüren genci, ağabeyi de tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Turan Mahallesi’nde, iddiaya göre sokakta havaya ateş açan M.S. ile duruma tepki gösteren ağabeyi N.S. arasında tartışma çıktı.

26 yaşındaki M.S., ağabeyinin kendisine terlik fırlartması üzerine yengesi H.S.’yi pompalı tüfekle öldürdü.

 

ÖFKELİ AĞABEY KARDEŞİNİ VURDU

Ağabey ise evde bulundurduğu tabanca ile kardeşini ağır yaraladı. Yaralı M.S., Biga Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.