Karısını bıçaklayıp ardından, boğarak öldürdü

CİNAYET 18.02.2021 - 13:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2243+ kez okundu.
 

Karısını bıçaklayıp ardından, boğarak öldürdü

Suriye uyruklu cani koca, tartıştığı eşini 5 çocuğunun gözü önünde bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü. Cinayetle ilgili inceleme başlatılırken, kaçan kocanın arandığı belirtildi.

Gaziantep’in Beydilli Mahallesi'nde, 3 katlı müstakil binanın giriş katında yaşayan Suriye uyruklu Ali Hüseyin (38) ile eşi Nur Cemil Hüseyin (36) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Ali Hüseyin, mutfaktan aldığı bıçağı, en küçüğü 4 yaşında olan 5 çocuğunun gözü önünde eşinin göğsüne sapladı.   BIÇAKLAYIP, BOĞARAK ÖLDÜRDÜ Öfkeli koca, daha sonra elleriyle eşinin boğazını sıktı. Nur Cemil Hüseyin hareketsiz kalınca, Ali Hüseyin kaçtı. Çocukların çığlıkları üzerine üst kattan inen akrabaları, Nur Cemil Hüseyin'i yerde kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.     KATİL KOCA KAÇTI Gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, Nur Cemil Hüseyin'in öldüğü belirlendi. Genç kadının cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis ekipleri, Ali Hüseyin'in yakalanması için çalışma başlattı.
Suriye uyruklu cani koca, tartıştığı eşini 5 çocuğunun gözü önünde bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü. Cinayetle ilgili inceleme başlatılırken, kaçan kocanın arandığı belirtildi.

Gaziantep’in Beydilli Mahallesi'nde, 3 katlı müstakil binanın giriş katında yaşayan Suriye uyruklu Ali Hüseyin (38) ile eşi Nur Cemil Hüseyin (36) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Ali Hüseyin, mutfaktan aldığı bıçağı, en küçüğü 4 yaşında olan 5 çocuğunun gözü önünde eşinin göğsüne sapladı.

 

BIÇAKLAYIP, BOĞARAK ÖLDÜRDÜ
Öfkeli koca, daha sonra elleriyle eşinin boğazını sıktı. Nur Cemil Hüseyin hareketsiz kalınca, Ali Hüseyin kaçtı.

Çocukların çığlıkları üzerine üst kattan inen akrabaları, Nur Cemil Hüseyin'i yerde kanlar içerisinde buldu.

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

 

KATİL KOCA KAÇTI
Gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, Nur Cemil Hüseyin'in öldüğü belirlendi.

Genç kadının cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri, Ali Hüseyin'in yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.