Kardeşler birbirine acımadı

CİNAYET 09.10.2020 - 12:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1523+ kez okundu.
 

Kardeşler birbirine acımadı

İzmir'in Buca ilçesinde, Cumhur Vardar (39) ile ağabeyi Hikmet Vardar (46), çıkan kavgada birbirlerini bıçakladı. Cumhur Vardar yaşamını yitirirken, ağabeyi ise yaralandı.

Olay, saat 06.30 sıralarında Kozağaç Mahallesi 217/3 Sokak'taki bir evde meydana geldi. Cumhur Vardar ile ağabeyi Hikmet Vardar arasında çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada birbirlerini bıçaklayan kardeşler, çağırılan ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı.   Tedaviye alınan yaralılardan Cumhur Vardar, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Cumhur Vardar'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
İzmir'in Buca ilçesinde, Cumhur Vardar (39) ile ağabeyi Hikmet Vardar (46), çıkan kavgada birbirlerini bıçakladı. Cumhur Vardar yaşamını yitirirken, ağabeyi ise yaralandı.

Olay, saat 06.30 sıralarında Kozağaç Mahallesi 217/3 Sokak'taki bir evde meydana geldi. Cumhur Vardar ile ağabeyi Hikmet Vardar arasında çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada birbirlerini bıçaklayan kardeşler, çağırılan ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Tedaviye alınan yaralılardan Cumhur Vardar, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Cumhur Vardar'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.