CHP'lİ BAŞKAN YARDIMLARI GASP ETTİ

12.02.2023 - 13:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1511+ kez okundu.
 

CHP'lİ BAŞKAN YARDIMLARI GASP ETTİ

CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Arabacı'nın bölgeye giden yardımaları babasının evinde alıkoyduğu bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, yardım malzemelerine el koydu.

Tarihi deprem felaketinde 7'nci gün... Bölgede insanüstü bir çaba ile hayat kurtarılmaya, depremzedelere yardım ulaştırılmaya çalışılıyor. Bütün bu hengame içinde birçok fırsatçı da krizi fırsata çevirme derdinde. Onlardan biri de CHP Sanamdağ İlçe Başkanı Turgay Arabacı... Depremden en çok etkilenen noktalardan biri olan Hatay'ın Samandağ ilçesi o oranda da yardımların ulaştırılmaya çalışıldığı bir ilçeydi. CHP'li başkan yardımlara çöktü Arabacı'nın ise bölgeye gelen yardımalara el koyarak babasının evinde depoladığı ortaya çıktı. Alınan bilgi üzerine harekete geçen polis ekipleri eve baskın yaptı. Baskında evde ve henüz indirilmekte olan tır üzerindeki malzemelere el konuldu. Arabacı ise yardımların aylarca sonra bile dağıtılmak üzere parti merkezinden kendisine yönlendirildiğini, çoklu almaların önüne geçmek için babasının evine indirdiğini söyledi.
CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Arabacı'nın bölgeye giden yardımaları babasının evinde alıkoyduğu bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, yardım malzemelerine el koydu.

Tarihi deprem felaketinde 7'nci gün...

Bölgede insanüstü bir çaba ile hayat kurtarılmaya, depremzedelere yardım ulaştırılmaya çalışılıyor.

Bütün bu hengame içinde birçok fırsatçı da krizi fırsata çevirme derdinde.

Onlardan biri de CHP Sanamdağ İlçe Başkanı Turgay Arabacı...

Depremden en çok etkilenen noktalardan biri olan Hatay'ın Samandağ ilçesi o oranda da yardımların ulaştırılmaya çalışıldığı bir ilçeydi.

CHP'li başkan yardımlara çöktü
Arabacı'nın ise bölgeye gelen yardımalara el koyarak babasının evinde depoladığı ortaya çıktı.

Alınan bilgi üzerine harekete geçen polis ekipleri eve baskın yaptı.

Baskında evde ve henüz indirilmekte olan tır üzerindeki malzemelere el konuldu.

Arabacı ise yardımların aylarca sonra bile dağıtılmak üzere parti merkezinden kendisine yönlendirildiğini, çoklu almaların önüne geçmek için babasının evine indirdiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.