Kaliforniya’da Kovid-19 önlemleri nedeniyle halk sokağa döküldü

02.05.2020 - 15:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1031+ kez okundu.
 

Kaliforniya’da Kovid-19 önlemleri nedeniyle halk sokağa döküldü

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Huntington Beach şehrinde toplanan yaklaşık 3 bin kişi, eyalet valisi tarafından 'evde kal' kapsamında getirilen Kovid-19 kısıtlamalarına tahammül edemeyince isyan edip sokağa döküldüler.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde vali Gavin Newsom tarafından getirilen Kovid-19 kısıtlamaları Huntington Beach şehrinde protesto edildi.   "Kaliforniya valisi hain ve teröristtir" Virüse karşı önlem olarak her gün binlerce kişinin akın ettiği plajları kapatan vali Newsom özellikle Trump destekçileri tarafından “hain ve terörist” olarak tanımlandı. Gösteriler sırasında Trump’ın önümüzdeki seçilmesi lehinde sloganlar atıldı. Çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polis helikopteri gözetimi altında yürütülen gösterilerde gerilim yaşanmadı.   Göstericiler "para yok, iş yok", "bana baskı yapma" yazılı pankartlarla protestolarını dile getirdiler. Vali Newsom göstericilerin bakış açısını anladığını fakat elde ettikleri bilgilere ve kanıtlara göre hareket ettiğini ifade etti. Newsom, dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı.    Amerika 3. dünya ülkesidir Ayrıca vatandaşlar Amerikayı, Gucci kemer takmış üçüncü dünya ülkesi olarak tanımladı.
ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Huntington Beach şehrinde toplanan yaklaşık 3 bin kişi, eyalet valisi tarafından 'evde kal' kapsamında getirilen Kovid-19 kısıtlamalarına tahammül edemeyince isyan edip sokağa döküldüler.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde vali Gavin Newsom tarafından getirilen Kovid-19 kısıtlamaları Huntington Beach şehrinde protesto edildi.

 

"Kaliforniya valisi hain ve teröristtir"

Virüse karşı önlem olarak her gün binlerce kişinin akın ettiği plajları kapatan vali Newsom özellikle Trump destekçileri tarafından “hain ve terörist” olarak tanımlandı.

Gösteriler sırasında Trump’ın önümüzdeki seçilmesi lehinde sloganlar atıldı. Çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polis helikopteri gözetimi altında yürütülen gösterilerde gerilim yaşanmadı.

 

Göstericiler "para yok, iş yok", "bana baskı yapma" yazılı pankartlarla protestolarını dile getirdiler.

Vali Newsom göstericilerin bakış açısını anladığını fakat elde ettikleri bilgilere ve kanıtlara göre hareket ettiğini ifade etti. Newsom, dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı. 

 

Amerika 3. dünya ülkesidir

Ayrıca vatandaşlar Amerikayı, Gucci kemer takmış üçüncü dünya ülkesi olarak tanımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.