Kahramanmaraş'ta baba, oğlunu öldürdü

28.05.2020 - 13:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1704+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta baba, oğlunu öldürdü

Tartıştığı oğlunu öldüren zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Fevzi G. (70) ile oğlu Özgür G. (42) arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.   OĞLUNU TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba, evinde bulunan tabancayla oğluna ateş etti. Aile yakınları ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özgür G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.   BABA GÖZALTINA ALINDI Polis ekiplerince gözaltına alınan baba Fevzi G., Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Özgür G.'nin cenazesi, incelemenin ardından Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tartıştığı oğlunu öldüren zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Fevzi G. (70) ile oğlu Özgür G. (42) arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

 

OĞLUNU TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba, evinde bulunan tabancayla oğluna ateş etti.

Aile yakınları ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özgür G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

BABA GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan baba Fevzi G., Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Özgür G.'nin cenazesi, incelemenin ardından Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.