Kadın katili emekli polisin cesedi bulundu

25.06.2020 - 12:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1775+ kez okundu.
 

Kadın katili emekli polisin cesedi bulundu

Dün öğle saatlerinde tarlada bulunan ceset, emekli bir polise ait olduğu belirlendi.

Bursa Osmangazi'nin Kurudere mevkisinde, kimliği belirsiz bir ceset bulundu. Olayın meydana geldiği bölgedeki tarlasına giden bir vatandaş, öğle saatlerinde bulduğu erkek cesedini polise ihbar etti.   DARP İZİ TESPİT EDİLDİ Tarlaya giden vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, cesedin kimliğinin  tespit edilmesi için çalışma başlattı. Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin üzerinde darp izlerine rastlandı.   CESET EMEKLİ POLİSE AİT ÇIKTI Yapılan araştırmalar sonucunda cesedin, 72 yaşındaki 2 çocuk babası emekli polis İsmet Çatak'a ait olduğu belirlendi.   9 YIL ÖNCE CEZAEVİNE GİRDİ Emekli polisin, 9 yıl önce bir cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı öğrenildi.   SENE BAŞINDA TAHLİYE EDİLDİ Parasını aldığı iddiasıyla Ayasofya Caddesi'nde tabanca ile 8 el ateş ederek Gülcan Şahin'i öldürdüğü belirtilen Çatak, bu yılın başında cezaevinden tahliye edildi. Polisin, olayla ilgili soruşturması devam ediyor...
Dün öğle saatlerinde tarlada bulunan ceset, emekli bir polise ait olduğu belirlendi.

Bursa Osmangazi'nin Kurudere mevkisinde, kimliği belirsiz bir ceset bulundu.

Olayın meydana geldiği bölgedeki tarlasına giden bir vatandaş, öğle saatlerinde bulduğu erkek cesedini polise ihbar etti.

 

DARP İZİ TESPİT EDİLDİ
Tarlaya giden vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, cesedin kimliğinin  tespit edilmesi için çalışma başlattı. Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin üzerinde darp izlerine rastlandı.

 

CESET EMEKLİ POLİSE AİT ÇIKTI
Yapılan araştırmalar sonucunda cesedin, 72 yaşındaki 2 çocuk babası emekli polis İsmet Çatak'a ait olduğu belirlendi.

 

9 YIL ÖNCE CEZAEVİNE GİRDİ
Emekli polisin, 9 yıl önce bir cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı öğrenildi.

 

SENE BAŞINDA TAHLİYE EDİLDİ
Parasını aldığı iddiasıyla Ayasofya Caddesi'nde tabanca ile 8 el ateş ederek Gülcan Şahin'i öldürdüğü belirtilen Çatak, bu yılın başında cezaevinden tahliye edildi.

Polisin, olayla ilgili soruşturması devam ediyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.