İzmir'de yer kavgası yüzünden çıkan tartışmada kurşunlar konuştu

18.07.2020 - 12:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1710+ kez okundu.
 

İzmir'de yer kavgası yüzünden çıkan tartışmada kurşunlar konuştu

İzmir'de yer kavgası yüzünden çıkan tartışmada kurşunlar havada uçtu. Kavgada 2 kişi tabanca ile vurularak 1 kişi ise bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu.

İzmir'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre taksiciler ile seyyar kokoreççi arasında çıkan yer kavgasında, 2 kişi tabanca ile vurularak 1 kişi ise bıçaklanarak yaralandı.   Olay, saat 20.30 sıralarında Kıvanç Caddesi'nde meydana geldi. Bir süredir taksiciler ile seyyar kokoreççi arasında devam yer kavgası, bugün kanlı bitti. İddiaya göre, Kıvanç Caddesi'nde taksicilik yapan Cahit D. (54) ile Reşat D.(30), aynı bölgede seyyar kokoreççilik yapan Aydan B. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine, Aydan B.(36) belinden çıkarttığı tabanca ile Cahit D. ve Reşat D.'ye ardı ardına ateş açtı.   Bu sırada, ateş altında kalan şüphelilerden biri Aydan B.'yi bıçakla yaraladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. Amca yeğen oldukları öğrenilen Cahit D., ve Reşat D., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Aydan B. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.   Yaralıların hastanede tedavisi sürerken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Aydan B.'nin dün akşam saatlerinde Cahit D. ve Reşat D. ile tartıştığı öğrenildi
İzmir'de yer kavgası yüzünden çıkan tartışmada kurşunlar havada uçtu. Kavgada 2 kişi tabanca ile vurularak 1 kişi ise bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu.

İzmir'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre taksiciler ile seyyar kokoreççi arasında çıkan yer kavgasında, 2 kişi tabanca ile vurularak 1 kişi ise bıçaklanarak yaralandı.

 

Olay, saat 20.30 sıralarında Kıvanç Caddesi'nde meydana geldi. Bir süredir taksiciler ile seyyar kokoreççi arasında devam yer kavgası, bugün kanlı bitti. İddiaya göre, Kıvanç Caddesi'nde taksicilik yapan Cahit D. (54) ile Reşat D.(30), aynı bölgede seyyar kokoreççilik yapan Aydan B. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine, Aydan B.(36) belinden çıkarttığı tabanca ile Cahit D. ve Reşat D.'ye ardı ardına ateş açtı.

 

Bu sırada, ateş altında kalan şüphelilerden biri Aydan B.'yi bıçakla yaraladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. Amca yeğen oldukları öğrenilen Cahit D., ve Reşat D., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Aydan B. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Yaralıların hastanede tedavisi sürerken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Aydan B.'nin dün akşam saatlerinde Cahit D. ve Reşat D. ile tartıştığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.