İzmir'de sucu damacanaya cişini yaptı

07.02.2020 - 19:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2233+ kez okundu.
 

İzmir'de sucu damacanaya cişini yaptı

Buca ilçesinde, apartman dairesine sipariş üzerine su getiren kişinin, müşteriden aldığı boş damacanaya, asansörde idrarını yaptığı anlar kameraya yansıdı.

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Evka 1 Mahallesi'nde, bir apartmana damacana su siparişi getiren kişi, ödeme sonrası bina sakininden boş damacanayı alarak ardından asansöre bindi.   İDRARINI YAPTIĞI DAMACANAYI YERE BOŞALTTI Asansörde bulunan kimliği belirsiz kişi, elinde bulunan boş damacanaya idrarını yaptı ardından da ters çevirip, yere döktü.   Yukarıdaki video için ilk yorumu sen ekle KOKU ALAN BİNA SAKİNLERİ KAMERA KAYITLARINI İZLEDİ Sucu binadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra, asansöre binip idrar kokusu alarak, rahatsız olan bina sakinleri, kamera kayıtlarını izledi. Asansör kamerasına yansıyan görüntülerde sucunun, arkasını dönüp, boş damacanayı önüne aldığı ardından da ters çevirdiği anlar yer aldı.
Buca ilçesinde, apartman dairesine sipariş üzerine su getiren kişinin, müşteriden aldığı boş damacanaya, asansörde idrarını yaptığı anlar kameraya yansıdı.

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Evka 1 Mahallesi'nde, bir apartmana damacana su siparişi getiren kişi, ödeme sonrası bina sakininden boş damacanayı alarak ardından asansöre bindi.

 

İDRARINI YAPTIĞI DAMACANAYI YERE BOŞALTTI
Asansörde bulunan kimliği belirsiz kişi, elinde bulunan boş damacanaya idrarını yaptı ardından da ters çevirip, yere döktü.

 

Yukarıdaki video için ilk yorumu sen ekle
KOKU ALAN BİNA SAKİNLERİ KAMERA KAYITLARINI İZLEDİ
Sucu binadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra, asansöre binip idrar kokusu alarak, rahatsız olan bina sakinleri, kamera kayıtlarını izledi. Asansör kamerasına yansıyan görüntülerde sucunun, arkasını dönüp, boş damacanayı önüne aldığı ardından da ters çevirdiği anlar yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.