İzmir'de sokak ortasında tartıştığı kişiyi bıçakladı

11.07.2020 - 13:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1389+ kez okundu.
 

İzmir'de sokak ortasında tartıştığı kişiyi bıçakladı

Hastaneye kaldırılan yaralının durumu ciddiyetini korurken, şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

İzmir'in Karabağlar ilçesi Basın Sitesi Mahallesi 146 Sokak'ta aralarında husumet olan O.S. ve Çağdaş N.'nin tartışması, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. O.S., üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak, Çağdaş N.'ye sapladı.   AĞIR YARALANDI Ağır yaralanan Çağdaş N., ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.   HAYATİ TEHLİKESİ VAR Tedaviye alınan Çağdaş N.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. O.S., gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hastaneye kaldırılan yaralının durumu ciddiyetini korurken, şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

İzmir'in Karabağlar ilçesi Basın Sitesi Mahallesi 146 Sokak'ta aralarında husumet olan O.S. ve Çağdaş N.'nin tartışması, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü.

O.S., üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak, Çağdaş N.'ye sapladı.

 

AĞIR YARALANDI
Ağır yaralanan Çağdaş N., ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Tedaviye alınan Çağdaş N.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. O.S., gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.