İzmir'de çocuğuna arkadaşının evini soyduran baba yakalandı

09.10.2020 - 11:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 849+ kez okundu.
 

İzmir'de çocuğuna arkadaşının evini soyduran baba yakalandı

10 yaşındaki oğlunu demir parmaklıklardan arkadaşının evine sokan baba, içeride bulunan para ve altınları çaldırttı.

İzmir'de yaşayan Ü.A. ve 10 yaşındaki oğlu S.A., iddiaya göre Bayraklı ilçesinde yaşayan H.B.'nin evine geldi. Ü.A., arkadaşı H.B.'ye ait evin kapısını çalıp, kendisinin evde olmadığını fark ettiği esnada oğlu S.A.'yı demir parmaklıklar arasından eve soktu.   OĞLUNA HIRSIZLIK YAPTIRDI Oğlu S.A.'yı yönlendiren baba Ü.A., mutfak tezgahının altındaki 15 çeyrek altın ve 500 lira nakit paranın bulunduğu pet şişeyi aldırdı. Pet şişe ile babası Ü.A.'nın yanına gelen S.A., girdiği şekilde demir parmaklıkların arasından çıktı. Daha sonra baba ve oğul olay yerinden motosiklet ile ayrıldı.   EV SAHİBİ DURUMU FARK ETTİ Olaydan bir süre sonra eve gelen H.B., mutfak tezgahının altında altın ve paraları göremeyince durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, evde incelemelerde bulundu.   Yapılan incelemede, hırsızlık yapan kişilerin evin kapı ve pencerelerini zorlamadan girdikleri, çalınan altın ve paraları kolaylıkla bulmaları üzerine polis soruşturma başlattı.   KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI Komşuların ifadesine başvuran polis, bir erkek şahsın yanında küçük bir çocukla evin kapısına geldiğini söyledi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Ü.A. ve S.A.'nın görüntülerine ulaştı.   Ev sahibine gösterilen görüntülerde, Ü.A.'nın arkadaşı olduğunu belirtmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.   BABA VE OĞLU YAKALANDI Polis tarafından yakalanan Ü.A.'nın emniyette suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Öte yandan, yaşı küçük olan oğlu S.A.'nın serbest bırakıldığı belirtildi. Çalınan altınlar ise H.B.'ye geri iade edilirken, Ü.A.'nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
10 yaşındaki oğlunu demir parmaklıklardan arkadaşının evine sokan baba, içeride bulunan para ve altınları çaldırttı.

İzmir'de yaşayan Ü.A. ve 10 yaşındaki oğlu S.A., iddiaya göre Bayraklı ilçesinde yaşayan H.B.'nin evine geldi.

Ü.A., arkadaşı H.B.'ye ait evin kapısını çalıp, kendisinin evde olmadığını fark ettiği esnada oğlu S.A.'yı demir parmaklıklar arasından eve soktu.

 

OĞLUNA HIRSIZLIK YAPTIRDI
Oğlu S.A.'yı yönlendiren baba Ü.A., mutfak tezgahının altındaki 15 çeyrek altın ve 500 lira nakit paranın bulunduğu pet şişeyi aldırdı. Pet şişe ile babası Ü.A.'nın yanına gelen S.A., girdiği şekilde demir parmaklıkların arasından çıktı. Daha sonra baba ve oğul olay yerinden motosiklet ile ayrıldı.

 

EV SAHİBİ DURUMU FARK ETTİ
Olaydan bir süre sonra eve gelen H.B., mutfak tezgahının altında altın ve paraları göremeyince durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, evde incelemelerde bulundu.

 

Yapılan incelemede, hırsızlık yapan kişilerin evin kapı ve pencerelerini zorlamadan girdikleri, çalınan altın ve paraları kolaylıkla bulmaları üzerine polis soruşturma başlattı.

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Komşuların ifadesine başvuran polis, bir erkek şahsın yanında küçük bir çocukla evin kapısına geldiğini söyledi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Ü.A. ve S.A.'nın görüntülerine ulaştı.

 

Ev sahibine gösterilen görüntülerde, Ü.A.'nın arkadaşı olduğunu belirtmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.

 

BABA VE OĞLU YAKALANDI
Polis tarafından yakalanan Ü.A.'nın emniyette suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Öte yandan, yaşı küçük olan oğlu S.A.'nın serbest bırakıldığı belirtildi. Çalınan altınlar ise H.B.'ye geri iade edilirken, Ü.A.'nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.