İzmir'de biri kadın 2 doktor ile polisi darp ettiler!

06.10.2020 - 13:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 588+ kez okundu.
 

İzmir'de biri kadın 2 doktor ile polisi darp ettiler!

İzmir'in Bornova ilçesindeki üniversite hastanesinde 1'i kadın 2 doktor ile görevli polis memurunu darbeden 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Ege Üniversitesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Ersin B. geçirdiği trafik kazasının ardından hafif yaralı halde kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Burada uzun süre beklediği iddiasıyla kadın doktor Ö.K.'ye tepki gösteren Ersin B., daha ağır hastaların olduğunu, sakin olup beklemesi gerektiğini cevabını alınca bir anda bağırmaya başladı. Bunun üzerine doktor O.T. de Ersin B.'yi uyardı.   Ersin B. yanındaki arkadaşı İbrahim Halil Ç. ile birlikte 1'i kadın 2 doktora saldırarak darbetti. Hastane personeli 'beyaz kod' uygulamasına başvururken, araya giren hastane polisi M.K. de saldırıya uğradı. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis sevk edildi. Bu sırada İbrahim Halil Ç. olay yerinden kaçtı.   Yakalanan ve geçirdiği kaza nedeniyle yaralı olan Ersin B. tedavisi için İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ersin B.'nin tedavisinin ardından emniyete götürüleceği öğrenildi.   Kaçan İbrahim Halil Ç. ise Bornova'daki Ankara Caddesi üzerinde 35 AFC 320 plakalı otomobilde yanında bulunan Çetin Ö. ile birlikte yakalandı. İkili gözaltına alınırken Çetin Ö.'nin üst aramasında ruhsatsız 1 tabanca, tabancaya ait şarjör ve mermilerle bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. İbrahim Halil Ç.'nin üst aramasında ise yine tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi.   Polisin yaptığı incelemede Ersin B.'nin 'çocuğa karşı cinsel istismar', 'kasten yaralama' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımından' çok sayıda suç kaydı bulunduğu tespit edildi. İbrahim Halil Ç.'nin ise 'cinsel istismar', 'kasten yaralama', 'uyuşturucu ve uyarıcı veya uyarıcı madde kullanımı' suçundan hakkında arama kararı bulunduğu belirlendi.
İzmir'in Bornova ilçesindeki üniversite hastanesinde 1'i kadın 2 doktor ile görevli polis memurunu darbeden 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Ege Üniversitesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Ersin B. geçirdiği trafik kazasının ardından hafif yaralı halde kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Burada uzun süre beklediği iddiasıyla kadın doktor Ö.K.'ye tepki gösteren Ersin B., daha ağır hastaların olduğunu, sakin olup beklemesi gerektiğini cevabını alınca bir anda bağırmaya başladı. Bunun üzerine doktor O.T. de Ersin B.'yi uyardı.

 

Ersin B. yanındaki arkadaşı İbrahim Halil Ç. ile birlikte 1'i kadın 2 doktora saldırarak darbetti. Hastane personeli 'beyaz kod' uygulamasına başvururken, araya giren hastane polisi M.K. de saldırıya uğradı. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis sevk edildi. Bu sırada İbrahim Halil Ç. olay yerinden kaçtı.

 

Yakalanan ve geçirdiği kaza nedeniyle yaralı olan Ersin B. tedavisi için İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ersin B.'nin tedavisinin ardından emniyete götürüleceği öğrenildi.

 

Kaçan İbrahim Halil Ç. ise Bornova'daki Ankara Caddesi üzerinde 35 AFC 320 plakalı otomobilde yanında bulunan Çetin Ö. ile birlikte yakalandı. İkili gözaltına alınırken Çetin Ö.'nin üst aramasında ruhsatsız 1 tabanca, tabancaya ait şarjör ve mermilerle bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. İbrahim Halil Ç.'nin üst aramasında ise yine tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi.

 

Polisin yaptığı incelemede Ersin B.'nin 'çocuğa karşı cinsel istismar', 'kasten yaralama' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımından' çok sayıda suç kaydı bulunduğu tespit edildi. İbrahim Halil Ç.'nin ise 'cinsel istismar', 'kasten yaralama', 'uyuşturucu ve uyarıcı veya uyarıcı madde kullanımı' suçundan hakkında arama kararı bulunduğu belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.