İstanbul’da sokak köpeğine günlerce tecavüz etti

18.06.2020 - 12:03, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2295+ kez okundu.
 

İstanbul’da sokak köpeğine günlerce tecavüz etti

Tekel bayisi sahibi olduğu ve köpeğe aylarca işkence yaptığı da ortaya çıkan zanlı, 600 lira para cezası ile serbest kaldı.

Korkunç olayın adresi, İstanbul’un Kartal ilçesi… Tekel bayi sahibi olduğu öğrenilen Mehmet Haner'in, bir sokak köpeğini aylarca dövdüğü ve tecavüz ettiği ortaya çıktı.   "SEVİYORDUM" Bunu duyan mahalleli, tekel bayisine giderek Haner’i darbetti. Burada "Ne için köpeğe işkence ettin?" diye sorulan zanlı, "Seviyordum." yanıtını verdi. Bu sözleri duyan mahalleli daha da sinirlendi. Konuşurken birkaç darbe daha alan zanlı, ardından polise teslim edildi.   PARA CEZASI İLE KURTULDU Gözaltına alınan zanlı, 600 lira idari para cezası ile serbest bırakılırken, hayvanseverler tarafından veterinere götürülen köpek, hemen tedaviye alındı.   KÖPEK ÖLDÜ Bedeninde tecavüze bağlı tümörler oluşan köpek, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.   SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI İğrenç olay, sosyal medyayı da ayağa kaldırdı. Twitter üzerinden binlerce kişi, Mehmet Haner’in tutuklanması için paylaşımda bulundu.
Tekel bayisi sahibi olduğu ve köpeğe aylarca işkence yaptığı da ortaya çıkan zanlı, 600 lira para cezası ile serbest kaldı.

Korkunç olayın adresi, İstanbul’un Kartal ilçesi…

Tekel bayi sahibi olduğu öğrenilen Mehmet Haner'in, bir sokak köpeğini aylarca dövdüğü ve tecavüz ettiği ortaya çıktı.

 

"SEVİYORDUM"
Bunu duyan mahalleli, tekel bayisine giderek Haner’i darbetti. Burada "Ne için köpeğe işkence ettin?" diye sorulan zanlı, "Seviyordum." yanıtını verdi.

Bu sözleri duyan mahalleli daha da sinirlendi. Konuşurken birkaç darbe daha alan zanlı, ardından polise teslim edildi.

 

PARA CEZASI İLE KURTULDU
Gözaltına alınan zanlı, 600 lira idari para cezası ile serbest bırakılırken, hayvanseverler tarafından veterinere götürülen köpek, hemen tedaviye alındı.

 

KÖPEK ÖLDÜ
Bedeninde tecavüze bağlı tümörler oluşan köpek, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

 

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI
İğrenç olay, sosyal medyayı da ayağa kaldırdı. Twitter üzerinden binlerce kişi, Mehmet Haner’in tutuklanması için paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.