İstanbul'da her şey Ekrem ile daha zor daha imkansız hale geldi

20.09.2020 - 20:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2041+ kez okundu.
 

İstanbul'da her şey Ekrem ile daha zor daha imkansız hale geldi

İndirim vaatleriyle halkı kandırarak koltuğa oturan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, zam haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak İBB, İstanbul Halk Ekmek'e zam yaptı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ve 23 Haziran İstanbul Yenileme Seçimi sürecinde, her şeye indirim yapacağını ileri sürerek halktan oy toplayan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, fiyatını düşüreceğini söylediği neredeyse tüm faaliyet alanlarında zam yaptı. Ulaşıma, suya, ekmeğe ve daha birçok alanda indirim vaatleriyle göz boyayan İmamoğlu, yaptığı zamları da, “Finansal düzenleme” diyerek vatandaşın aklıyla adeta alay etti. Son olarak CHP’li İBB idaresi, Halk Ekmek’e de zam yaptı. Halk Ekmek’in ürettiği 250 gramlık normal ve kepekli ekmeğe zam yapıldı. 0,75 kuruş olan normal ekmekler, 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren 1 TL’den satılacak.
İndirim vaatleriyle halkı kandırarak koltuğa oturan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, zam haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak İBB, İstanbul Halk Ekmek'e zam yaptı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ve 23 Haziran İstanbul Yenileme Seçimi sürecinde, her şeye indirim yapacağını ileri sürerek halktan oy toplayan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, fiyatını düşüreceğini söylediği neredeyse tüm faaliyet alanlarında zam yaptı. Ulaşıma, suya, ekmeğe ve daha birçok alanda indirim vaatleriyle göz boyayan İmamoğlu, yaptığı zamları da, “Finansal düzenleme” diyerek vatandaşın aklıyla adeta alay etti.

Son olarak CHP’li İBB idaresi, Halk Ekmek’e de zam yaptı.

Halk Ekmek’in ürettiği 250 gramlık normal ve kepekli ekmeğe zam yapıldı.

0,75 kuruş olan normal ekmekler, 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren 1 TL’den satılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.