İslama ağır hakaretler eden ATAİST Fırat Erez gözaltına alındı

17.05.2020 - 15:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2057+ kez okundu.
 

İslama ağır hakaretler eden ATAİST Fırat Erez gözaltına alındı

Sosyal medya üzerinden İslamiyet, Hz. Muhammed ve Müslümanlara alçakça saldıran ve dini değerleri hiçe sayan Ataist Fırat Erez, Antalya'da yakalanarak gözaltına alındı.

Fotoğrafçı-Yazar olarak bilinen Fırat Erez, sosyal medya hesabı üzerinden İslamiyeti, Hz. Muhammed'i ve Müslümanları hedef alan bir paylaşımda bulundu. Dini değerleri hiçe sayan provokatör Antalya Emniyet'inin yaptığı operasyon sonucu gözaltına alındı.   ALÇAKÇA HAKARET ETTİ TV5 televizyonunun sosyal medya hesabından paylaştığı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ''İslam'da yalan olmaz, iftira olmaz, hıyanet olmaz, soygun olmaz, rüşvet olmaz.'' ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak ''İslamda yalan da olur, iftira da olur, hıyanet de olur, soygun da olur, rüşvet de olur. Aslında İslam neredeyse sadece budur.'' sözleriyle İslam'ı hedef alan Erez, bununla da yetinmedi. KENDİSİNE GELEN TEPKİLERİ ALINTILADI, HAKARETE DEVAM ETTİ Daha sonra kendisine gelen tepkileri alıntılayarak daha da haddini aşan Erez, İslam'ı ve Hz. Muhammed'i hedef alan açıklamalarına devam etti. İşte Erez'in o skandal paylaşımlarından birkaçı;   TEPKİ YAĞDI Erez'in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulundu. GÖZALTINA ALINDI Skandal ifadelerin ardından Erez, bugün Antalya Emniyeti tarafından gözaltına alındı.   PROVOKATÖR FIRAT EREZ KİMDİR? Fırat Erez, 1964 yılında Aydın'da doğmuştur. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Deniz Biyolojisi mezunudur. 1987 yılından itibaren profesyonel reklam fotoğrafçılığı yapmaktadır. Fotoğrafçı-Yazar Fırat Erez, yıllarca solun farklı fraksiyonları içinde yer almış bir isimdir. Erez, Antalya'da yaşamaktadır. Reklam fotoğrafçılığı yapan Erez'in sosyal medyada ki hakaret içerikli paylaşımları tepki toplamaya devam ediyor. Erez'in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulunmuştu.      
Sosyal medya üzerinden İslamiyet, Hz. Muhammed ve Müslümanlara alçakça saldıran ve dini değerleri hiçe sayan Ataist Fırat Erez, Antalya'da yakalanarak gözaltına alındı.

Fotoğrafçı-Yazar olarak bilinen Fırat Erez, sosyal medya hesabı üzerinden İslamiyeti, Hz. Muhammed'i ve Müslümanları hedef alan bir paylaşımda bulundu. Dini değerleri hiçe sayan provokatör Antalya Emniyet'inin yaptığı operasyon sonucu gözaltına alındı.

 

ALÇAKÇA HAKARET ETTİ
TV5 televizyonunun sosyal medya hesabından paylaştığı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ''İslam'da yalan olmaz, iftira olmaz, hıyanet olmaz, soygun olmaz, rüşvet olmaz.'' ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak ''İslamda yalan da olur, iftira da olur, hıyanet de olur, soygun da olur, rüşvet de olur. Aslında İslam neredeyse sadece budur.'' sözleriyle İslam'ı hedef alan Erez, bununla da yetinmedi.

KENDİSİNE GELEN TEPKİLERİ ALINTILADI, HAKARETE DEVAM ETTİ
Daha sonra kendisine gelen tepkileri alıntılayarak daha da haddini aşan Erez, İslam'ı ve Hz. Muhammed'i hedef alan açıklamalarına devam etti.

İşte Erez'in o skandal paylaşımlarından birkaçı;

 

TEPKİ YAĞDI
Erez'in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulundu.


GÖZALTINA ALINDI
Skandal ifadelerin ardından Erez, bugün Antalya Emniyeti tarafından gözaltına alındı.

 

PROVOKATÖR FIRAT EREZ KİMDİR?
Fırat Erez, 1964 yılında Aydın'da doğmuştur.
Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Deniz Biyolojisi mezunudur. 1987 yılından itibaren profesyonel reklam fotoğrafçılığı yapmaktadır.
Fotoğrafçı-Yazar Fırat Erez, yıllarca solun farklı fraksiyonları içinde yer almış bir isimdir.
Erez, Antalya'da yaşamaktadır.
Reklam fotoğrafçılığı yapan Erez'in sosyal medyada ki hakaret içerikli paylaşımları tepki toplamaya devam ediyor. Erez'in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulunmuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.