İslam ve Türk düşmanı CHP kapatılmalıdır

26.06.2020 - 18:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1515+ kez okundu.
 

İslam ve Türk düşmanı CHP kapatılmalıdır

İlericiliği atalarımıza sövmek zanneden gerici CHP'nin İzmir Milletvekili Murat Bakan, “II. Abdülhamid, ülkeyi 30 yıl boyunca korku inşa ederek yönetmiş bir zorbadır” diyerek çirkin sözler sarf etti.

TELE 1 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu kanalın genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ'ın yaptığı 18 dakika isimli programda Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı 2'nci Abdülhamid ile ilgili skandal sözler söylenmişti. Yanardağ'ın, 2. Abdülhamid ile ilgili "emperyalizmin uşağı aşağılık bir diktatör" ifadelerini kullanması büyük tepki çekmişti. Bu sözler ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Merdan Yanardağ'ın kullandığı sözler üzerine inceleme başlatıldığını duyurmuştu. Bu kez aynı skandalı CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan sosyal medya üzerinden tekrarladı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan attığı tweetinde, "Cumhuriyet, Abdülhamid ve onun gericiliğine karşı verilen mücadele içinde kurulmuştur. II. Abdülhamid tarihimizin ilk anayasasını kaldıran, ilk meclisini kapatan despotik bir hükümdardır. II. Abdülhamid, ülkeyi 30 yıl boyunca korku inşa ederek yönetmiş bir zorbadır" diyerek Osmanlı padişahına hakaret ve iftiraların sıraladı.
İlericiliği atalarımıza sövmek zanneden gerici CHP'nin İzmir Milletvekili Murat Bakan, “II. Abdülhamid, ülkeyi 30 yıl boyunca korku inşa ederek yönetmiş bir zorbadır” diyerek çirkin sözler sarf etti.

TELE 1 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu kanalın genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ'ın yaptığı 18 dakika isimli programda Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı 2'nci Abdülhamid ile ilgili skandal sözler söylenmişti. Yanardağ'ın, 2. Abdülhamid ile ilgili "emperyalizmin uşağı aşağılık bir diktatör" ifadelerini kullanması büyük tepki çekmişti.

Bu sözler ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Merdan Yanardağ'ın kullandığı sözler üzerine inceleme başlatıldığını duyurmuştu.

Bu kez aynı skandalı CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan sosyal medya üzerinden tekrarladı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan attığı tweetinde, "Cumhuriyet, Abdülhamid ve onun gericiliğine karşı verilen mücadele içinde kurulmuştur. II. Abdülhamid tarihimizin ilk anayasasını kaldıran, ilk meclisini kapatan despotik bir hükümdardır. II. Abdülhamid, ülkeyi 30 yıl boyunca korku inşa ederek yönetmiş bir zorbadır" diyerek Osmanlı padişahına hakaret ve iftiraların sıraladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.