İslam düşmanlığı gölgesinde start

10.11.2020 - 10:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1631+ kez okundu.
 

İslam düşmanlığı gölgesinde start

Yandaş dernek ve vakıflara oluk oluk para akıtan CHP’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, LGBT+, Rotary ve feminazi STK’lara kucak açarken, İslami STK’ların üzerini çizdi.

Yerel seçimlerde HDP, İP gibi partilerin desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin idaresini ele geçiren CHP, İslami STK’ları yok etme girişimine devam ediyor. İBB, Maraton koşusunda insani yardım kuruluşları için yardım faaliyetleri oluşturulan bölümde hiçbir İslami vakıf ve derneğe yer vermedi. Müslümana ambargo konulan Maratonda; masonlar, feministler, Ermeni ırkçıları, laikçiler ve hayvan derneklerine para akıtılması sağlandı.   Din düşmanlığı gölgesinde start Pazar günü gerçekleştirilen 42. İstanbul Maratonu tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen İstanbul Maratonu, koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli startlarla başlayarak devam etti. Maraton yarışının startını verenler arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı. Göreve gelir gelmez İslami STK’lara yönelik yok etme faaliyetlerinin de düğmesine basan CHP’li İmamoğlu, İstanbul Maratonunda da mütedeyyin dernek ve vakıflara ambargo uyguladı.   Masonlar ve köpek derneği bile var Maratonda, İBB’nin “İyilik Peşinde Koş” temasıyla sivil toplum kuruluşlarının yardım kampanyasına destek için koşucularının tercihine sunduğu dernek ve vakıflar listesi bu yıl skandallarla oluşturuldu. Maratonun insani yardım kuruluşlarına yönelik bağış bölümünde masonlar, feministler, Ermeni ırkçıları, fanatik laikçiler ve hayvan derneklerine yer verilirken, mütedeyyin STK’lara ambargo uygulandığı ortaya çıktı. İBB’nin “İyilik Peşinde Koş” temasıyla sivil toplum kuruluşlarının yardım kampanyasına destek için maraton koşucularının tercihine sunduğu dernek ve vakıflar listesinin “Dini Hizmetler” kategorisinde hiçbir kuruluşa yer verilmedi. İBB; Kızılay gibi Türkiye’nin en büyük yardım kuruluşuna da bağış imkanı tanımadı.
Yandaş dernek ve vakıflara oluk oluk para akıtan CHP’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, LGBT+, Rotary ve feminazi STK’lara kucak açarken, İslami STK’ların üzerini çizdi.

Yerel seçimlerde HDP, İP gibi partilerin desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin idaresini ele geçiren CHP, İslami STK’ları yok etme girişimine devam ediyor. İBB, Maraton koşusunda insani yardım kuruluşları için yardım faaliyetleri oluşturulan bölümde hiçbir İslami vakıf ve derneğe yer vermedi. Müslümana ambargo konulan Maratonda; masonlar, feministler, Ermeni ırkçıları, laikçiler ve hayvan derneklerine para akıtılması sağlandı.

 

Din düşmanlığı gölgesinde start
Pazar günü gerçekleştirilen 42. İstanbul Maratonu tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen İstanbul Maratonu, koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli startlarla başlayarak devam etti. Maraton yarışının startını verenler arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı. Göreve gelir gelmez İslami STK’lara yönelik yok etme faaliyetlerinin de düğmesine basan CHP’li İmamoğlu, İstanbul Maratonunda da mütedeyyin dernek ve vakıflara ambargo uyguladı.

 

Masonlar ve köpek derneği bile var

Maratonda, İBB’nin “İyilik Peşinde Koş” temasıyla sivil toplum kuruluşlarının yardım kampanyasına destek için koşucularının tercihine sunduğu dernek ve vakıflar listesi bu yıl skandallarla oluşturuldu. Maratonun insani yardım kuruluşlarına yönelik bağış bölümünde masonlar, feministler, Ermeni ırkçıları, fanatik laikçiler ve hayvan derneklerine yer verilirken, mütedeyyin STK’lara ambargo uygulandığı ortaya çıktı. İBB’nin “İyilik Peşinde Koş” temasıyla sivil toplum kuruluşlarının yardım kampanyasına destek için maraton koşucularının tercihine sunduğu dernek ve vakıflar listesinin “Dini Hizmetler” kategorisinde hiçbir kuruluşa yer verilmedi. İBB; Kızılay gibi Türkiye’nin en büyük yardım kuruluşuna da bağış imkanı tanımadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.