İŞÇİLER KILIÇDAROĞLU'NA KAĞIT FIRLATTI

13.11.2022 - 14:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 934+ kez okundu.
 

İŞÇİLER KILIÇDAROĞLU'NA KAĞIT FIRLATTI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Sarıyer'de katıldığı programda belediyeden çıkartılan işçiler tarafından tepki gösterildi. Kılıçdaroğlu işçilerin tepkilerine teşekkür ederek yanıt verdi.

İstanbul'da Sarıyer Belediyesi tarafından toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşma yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da CHP'li belediyelerin yaptığı faaliyetleri anlattı. Salonda sesler yükseldi Kemal Kılıçdaroğlu, "Çalışmaları için Sarıyer Belediye Başkanımıza ve İBB Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedikten sonra salonda bir anda sesler yükselmeye başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'na belediyeden çıkartılan işçiler tepki gösterdi   Kılıçdaroğlu'na kağıt fırlatıldı Belediyeden haksız yere çıkartıklarını belirten işçiler Kılıçdaroğlu'na kağıt fırlattı. Bağrışmaların yaşandığı salonda Kılıçdaroğlu protestocu işçiye teşekkür etti. Protestonun artması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına korumaları geldi. "Hiçbir belediye başkanımız gerekçesiz bir kişiyi işten atmaz" Ardından protestoya sinirlenen Kemal Kılıçdaroğlu, "İşten atılmanın bir gerekçesi vardır, hiçbir belediye başkanımız gerekçesiz bir kişiyi işten atmaz. Bu kadar açık ve net söylüyorum." ifadelerini kullandı. Daha sonra salonda bulunan partililer tarafından Kılıçdaroğlu'na destek tezahüratı geldi. Partililer, "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları attı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Sarıyer'de katıldığı programda belediyeden çıkartılan işçiler tarafından tepki gösterildi. Kılıçdaroğlu işçilerin tepkilerine teşekkür ederek yanıt verdi.

İstanbul'da Sarıyer Belediyesi tarafından toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşma yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da CHP'li belediyelerin yaptığı faaliyetleri anlattı.

Salonda sesler yükseldi
Kemal Kılıçdaroğlu, "Çalışmaları için Sarıyer Belediye Başkanımıza ve İBB Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedikten sonra salonda bir anda sesler yükselmeye başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na belediyeden çıkartılan işçiler tepki gösterdi

 

Kılıçdaroğlu'na kağıt fırlatıldı
Belediyeden haksız yere çıkartıklarını belirten işçiler Kılıçdaroğlu'na kağıt fırlattı. Bağrışmaların yaşandığı salonda Kılıçdaroğlu protestocu işçiye teşekkür etti.

Protestonun artması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına korumaları geldi.


"Hiçbir belediye başkanımız gerekçesiz bir kişiyi işten atmaz"
Ardından protestoya sinirlenen Kemal Kılıçdaroğlu, "İşten atılmanın bir gerekçesi vardır, hiçbir belediye başkanımız gerekçesiz bir kişiyi işten atmaz. Bu kadar açık ve net söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Daha sonra salonda bulunan partililer tarafından Kılıçdaroğlu'na destek tezahüratı geldi. Partililer, "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.