İranlı Şii Molla: Virüs de Sünniler gibi kâfir'dir.

07.04.2020 - 11:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1790+ kez okundu.
 

İranlı Şii Molla: Virüs de Sünniler gibi kâfir'dir.

Koronavirüsün kâfir olduğunu ilan eden İranlı molla, "Virüs tıpkı Sünniler gibidir." dedi.

Koronavirüsün kâfir olduğunu ilan eden İranlı molla, "Virüs tıpkı Sünniler gibidir." dedi.Tüm dünyaya yayılan koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulunan İranlı Şii Molla koronavirusun kâfir olduğunu açıkladı. Bununla da yetinmeyen İranlı molla, "Yaşayan bir varlıktır ve öldürücüdür. Ona velayet arz olundu, ancak o kabul etmedi, inkar etti ve toplumlara eziyet eden habis bir Sünni oldu." diyerek skandal bir açıklamaya imza attı. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve pandemiye dönüşen koronavirüs nedeniyle 70 binden fazla insan öldü.
Koronavirüsün kâfir olduğunu ilan eden İranlı molla, "Virüs tıpkı Sünniler gibidir." dedi.

Koronavirüsün kâfir olduğunu ilan eden İranlı molla, "Virüs tıpkı Sünniler gibidir." dedi.Tüm dünyaya yayılan koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulunan İranlı Şii Molla koronavirusun kâfir olduğunu açıkladı. Bununla da yetinmeyen İranlı molla, "Yaşayan bir varlıktır ve öldürücüdür. Ona velayet arz olundu, ancak o kabul etmedi, inkar etti ve toplumlara eziyet eden habis bir Sünni oldu." diyerek skandal bir açıklamaya imza attı.
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve pandemiye dönüşen koronavirüs nedeniyle 70 binden fazla insan öldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.