İran'dan sınırından ateş açıldı!

24.06.2020 - 11:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1077+ kez okundu.
 

İran'dan sınırından ateş açıldı!

Milli Savunma Bakanlığı, İran tarafından açılan ateş sonucu Hakkâri/Yüksekova'da iki asker yaralandığını bir askerin de şehit olduğunu duyurdu.

Hakkari'de keşif sırasında İran tarafından açılan ateşte yaralanan Er Recep Durak şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "23 Haziran 2020 tarihinde Hakkâri/Yüksekova sınır bölgesinde icra edilen keşif ve gözetleme faaliyeti esnasında, İran istikametinden açılan taciz ateşi sonucu iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, bir kahraman silah arkadaşımız sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.
Milli Savunma Bakanlığı, İran tarafından açılan ateş sonucu Hakkâri/Yüksekova'da iki asker yaralandığını bir askerin de şehit olduğunu duyurdu.

Hakkari'de keşif sırasında İran tarafından açılan ateşte yaralanan Er Recep Durak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "23 Haziran 2020 tarihinde Hakkâri/Yüksekova sınır bölgesinde icra edilen keşif ve gözetleme faaliyeti esnasında, İran istikametinden açılan taciz ateşi sonucu iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, bir kahraman silah arkadaşımız sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.