AKIL ALMAZ İFTİRA..

GÜNDEM 10.02.2023 - 15:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1458+ kez okundu.
 

AKIL ALMAZ İFTİRA..

Irkçı Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ iyice sıyırdı! Devlete düşmanlık yapmak için elinden geleni ortaya koyan Özdağ, şimdi de deprem enkazlarından önce AK Partililerin çıkarıldığını söyleyerek ağızları açık bıraktı.

Bugüne dek elle tutulur tek bir açıklamayla bile gündeme gelemeyen ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, devlet ve milletin el ele vererek deprem felaketini aşmaya çalıştığı şu günlerde, devlet ve vatandaşlar arasındaki güveni sarsmak için türlü oyunlara başladı. Kahramanmaraş’ta yaşanan iki depremin ardından yerle bir olan 10 il için halk ve devletin tüm kurumları elinden geleni yaparken, Ümit Özdağ işi siyasete dökmeye ve rezil iftiralarını gözü dönmüş gibi savurmaya devam ediyor. İnternet üzerinden katıldığı bir canlı yayında Özdağ, enkazlardaki kurtarma çalışmaları hakkında ağızları açık bırakan, vicdansızca bir yalan söyledi. Özdağ, “Askerler enkazlardan önce AKP’lileri kurtarıyor” dedi. Söz konusu iddia kamuoyunda büyük tepkiye neden olurken, Ümit Özdağ’ın siyasi saiklerle daha ne kadar alçalabileceği merak konusu oldu!..
Irkçı Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ iyice sıyırdı! Devlete düşmanlık yapmak için elinden geleni ortaya koyan Özdağ, şimdi de deprem enkazlarından önce AK Partililerin çıkarıldığını söyleyerek ağızları açık bıraktı.

Bugüne dek elle tutulur tek bir açıklamayla bile gündeme gelemeyen ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, devlet ve milletin el ele vererek deprem felaketini aşmaya çalıştığı şu günlerde, devlet ve vatandaşlar arasındaki güveni sarsmak için türlü oyunlara başladı.

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki depremin ardından yerle bir olan 10 il için halk ve devletin tüm kurumları elinden geleni yaparken, Ümit Özdağ işi siyasete dökmeye ve rezil iftiralarını gözü dönmüş gibi savurmaya devam ediyor.

İnternet üzerinden katıldığı bir canlı yayında Özdağ, enkazlardaki kurtarma çalışmaları hakkında ağızları açık bırakan, vicdansızca bir yalan söyledi.

Özdağ, “Askerler enkazlardan önce AKP’lileri kurtarıyor” dedi.

Söz konusu iddia kamuoyunda büyük tepkiye neden olurken, Ümit Özdağ’ın siyasi saiklerle daha ne kadar alçalabileceği merak konusu oldu!..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.