İmamoğlu’nun sözde yardım kampanyasından pis kokular geliyor!

07.05.2020 - 17:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1224+ kez okundu.
 

İmamoğlu’nun sözde yardım kampanyasından pis kokular geliyor!

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı ‘askıda fatura’ uygulamasına başvuran kişilerin, aylık 1000 TL’ye yakın fatura borcu olması tepki çekti. 1 ayda yaklaşık 1000 TL’lik su ya da doğal gaz harcayan kişilerin nasıl ihtiyaç sahibi olarak sınıflandırıldıkları merak konusu oldu.

1 yılı geçkin süredir İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başında olan CHP’li Ekrem İmamoğlu, skandal uygulamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdiye dek onlarca tepki çeken icraatlara imza atan ve verdiği sözleri tutmadığı halde yeni vaatlerle vatandaşları kandırmaktan imtina etmeyen CHP’li İmamoğlu, son olarak “askıda fatura” isimli bir uygulama başlattıklarını açıklamıştı. Askıda fatura uygulamasına göre maddi durumu müsait olmayan ihtiyaç sahipleri, su veya doğal gaz faturala tutarlarını sisteme girecek ve isteyen vatandaşlar 10 TL ile 1000 TL arasında borç kapatabilecekti.   800, 900 TL’lik fatura! Lakin sistemde 1 aylık fatura tutarı neredeyse 1000 TL’ye yaklaşan kişilerin borçlarının kapatılmaya çalışıldığı ortaya çıktı. İhtiyaç sahibi olan kişinin nasıl 800-900 TL’lik aylık su veya doğal gaz faturası bulunduğu sorusu akıllara gelirken, İmamoğlu yönetimine sosyal medyada binlerce tepki mesajı atıldı. Daha önce durumu olmayan vatandaşlara yardım yaptıklarını iddia eden İmamoğlu’nun, onlarca kişinin yaşadığı bölgede yalnızca 1-2 kişiye yardım gönderdiği ve yardım ulaştırılan kişinin CHP üyesi çıktığı rezaleti tekrar akıllara gelirken, askıda fatura uygulaması ile CHP’li işletmecilerin borçlarının mı ödenmek istediği sorusu gündeme geldi. Sosyal medyadaki tepkilerin birkaçı:
CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı ‘askıda fatura’ uygulamasına başvuran kişilerin, aylık 1000 TL’ye yakın fatura borcu olması tepki çekti. 1 ayda yaklaşık 1000 TL’lik su ya da doğal gaz harcayan kişilerin nasıl ihtiyaç sahibi olarak sınıflandırıldıkları merak konusu oldu.

1 yılı geçkin süredir İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başında olan CHP’li Ekrem İmamoğlu, skandal uygulamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdiye dek onlarca tepki çeken icraatlara imza atan ve verdiği sözleri tutmadığı halde yeni vaatlerle vatandaşları kandırmaktan imtina etmeyen CHP’li İmamoğlu, son olarak “askıda fatura” isimli bir uygulama başlattıklarını açıklamıştı.

Askıda fatura uygulamasına göre maddi durumu müsait olmayan ihtiyaç sahipleri, su veya doğal gaz faturala tutarlarını sisteme girecek ve isteyen vatandaşlar 10 TL ile 1000 TL arasında borç kapatabilecekti.

 

800, 900 TL’lik fatura!

Lakin sistemde 1 aylık fatura tutarı neredeyse 1000 TL’ye yaklaşan kişilerin borçlarının kapatılmaya çalışıldığı ortaya çıktı. İhtiyaç sahibi olan kişinin nasıl 800-900 TL’lik aylık su veya doğal gaz faturası bulunduğu sorusu akıllara gelirken, İmamoğlu yönetimine sosyal medyada binlerce tepki mesajı atıldı.

Daha önce durumu olmayan vatandaşlara yardım yaptıklarını iddia eden İmamoğlu’nun, onlarca kişinin yaşadığı bölgede yalnızca 1-2 kişiye yardım gönderdiği ve yardım ulaştırılan kişinin CHP üyesi çıktığı rezaleti tekrar akıllara gelirken, askıda fatura uygulaması ile CHP’li işletmecilerin borçlarının mı ödenmek istediği sorusu gündeme geldi.

Sosyal medyadaki tepkilerin birkaçı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.