İki kardeşin feci şekilde can verdiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

25.12.2019 - 10:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1693+ kez okundu.
 

İki kardeşin feci şekilde can verdiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan abi-kardeşin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan abi-kardeşin hayatını kaybettiği feci kazaya ilişkin Mobese görüntüleri ortaya çıktı. Darülaceze Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada beton mikserinin çarpmasıyla ağabey kardeşin öldüğü feci kaza Mobese kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Mehmet ve Hasan Danalıoğlu kardeşlere karşıdan karşıya geçmek için adım attıkları sırada beton mikserinin çarptığı ve altına aldığı görüldü. Kaza sonrasında bir vatandaşın büyük panik yaşadığı ve yardım için olay yerine doğru koştuğu görüldü.
Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan abi-kardeşin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan abi-kardeşin hayatını kaybettiği feci kazaya ilişkin Mobese görüntüleri ortaya çıktı.

Darülaceze Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada beton mikserinin çarpmasıyla ağabey kardeşin öldüğü feci kaza Mobese kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Mehmet ve Hasan Danalıoğlu kardeşlere karşıdan karşıya geçmek için adım attıkları sırada beton mikserinin çarptığı ve altına aldığı görüldü. Kaza sonrasında bir vatandaşın büyük panik yaşadığı ve yardım için olay yerine doğru koştuğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.