İç savaş başladı: ABD Polisi halka ateş açtı ölü ve yaralılar var

GÜNDEM 26.07.2020 - 11:33, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1466+ kez okundu.
 

İç savaş başladı: ABD Polisi halka ateş açtı ölü ve yaralılar var

Austin şehir merkezinde dün gece polis protestoculara ateş açarak çok sayıda protestocu ölü ve yaralı olduğu haberleri geliyor

ABD'nin Minnesota eyaletinde polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren siyahi Amerikalı George Floyd için düzenlenen protestolar Amerika genelinde devam ediyor.   ORDU GÖREVE ÇAĞIRILDI Amerika'da protestolar sonucu  olağanüstü hal ilan edildi.  Ulusal Muhafızlar ayaklanmanın bastırılması için göreve çağırıldı.   PROTESTOCULARA ATEŞ AÇILDI Protestocuları dağıtmak isteyen polis ve asker plastik mermiden vazgeçip olaylara gerçek mermilerle müdahale ediyor. Dün gece de Austin şehir merkezindeki bir protesto sırasında silahlar susmadı.  
Austin şehir merkezinde dün gece polis protestoculara ateş açarak çok sayıda protestocu ölü ve yaralı olduğu haberleri geliyor

ABD'nin Minnesota eyaletinde polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren siyahi Amerikalı George Floyd için düzenlenen protestolar Amerika genelinde devam ediyor.

 

ORDU GÖREVE ÇAĞIRILDI
Amerika'da protestolar sonucu  olağanüstü hal ilan edildi.  Ulusal Muhafızlar ayaklanmanın bastırılması için göreve çağırıldı.

 

PROTESTOCULARA ATEŞ AÇILDI
Protestocuları dağıtmak isteyen polis ve asker plastik mermiden vazgeçip olaylara gerçek mermilerle müdahale ediyor.

Dün gece de Austin şehir merkezindeki bir protesto sırasında silahlar susmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.