Hırsız önce kafasını kapıya vurdu sonra da bıçakladı

17.09.2021 - 15:19, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 874+ kez okundu.
 

Hırsız önce kafasını kapıya vurdu sonra da bıçakladı

Bursa'da gece saatlerinde yaşanan olayda evde tek başına olan ve kocasını bekleyen Necibiye B. evine giren hırsız tarafından kafasının kapıya vurulmasının ardından bıçaklandı. Hırsız olayın ardından hızla bölgeden uzaklaşırken, yaralı kadını sese koşan komşular kurtardı.

Dün gece ssaat 01.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Üçevler mahallesi Çoşkun sokakta edinilen bilgiye göre iki katlı binanın en üst katında oturan ve gece saatlerinde kocasının gelmesini bekleyen Necibiye B. mutfaktan gelen sesler üzerine mutfağı kontrol etmeye gitti. KAFASINI KAPIYA VURUP BIÇAKLADI Mutfakta hırsız ile karşılaşan Necibiye B. hırsızın saldırısına uğradı. Hırsız, Necibiye B.'nin kafasını önce kapıya vurdu sonra da mutfaktan aldığı bıçakla yaraladı. Hırsız olay yerinden hızlıca uzaklaşırken yere yığılan Necibiye B. ise yaralı halde diğer bina sakinlerine sesini duyurmaya çalıştı.   HAYATİ TEHLİKESİ YOK Sesini duyan diğer bina sakinleri hemen yaralı kadının yardımına koştu. Durumu gören bina sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler yaralı kadını ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesine kaldırdı.   HER YERDE ARANIYOR Necibiye B.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.
Bursa'da gece saatlerinde yaşanan olayda evde tek başına olan ve kocasını bekleyen Necibiye B. evine giren hırsız tarafından kafasının kapıya vurulmasının ardından bıçaklandı. Hırsız olayın ardından hızla bölgeden uzaklaşırken, yaralı kadını sese koşan komşular kurtardı.

Dün gece ssaat 01.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Üçevler mahallesi Çoşkun sokakta edinilen bilgiye göre iki katlı binanın en üst katında oturan ve gece saatlerinde kocasının gelmesini bekleyen Necibiye B. mutfaktan gelen sesler üzerine mutfağı kontrol etmeye gitti.


KAFASINI KAPIYA VURUP BIÇAKLADI
Mutfakta hırsız ile karşılaşan Necibiye B. hırsızın saldırısına uğradı. Hırsız, Necibiye B.'nin kafasını önce kapıya vurdu sonra da mutfaktan aldığı bıçakla yaraladı. Hırsız olay yerinden hızlıca uzaklaşırken yere yığılan Necibiye B. ise yaralı halde diğer bina sakinlerine sesini duyurmaya çalıştı.

 

HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Sesini duyan diğer bina sakinleri hemen yaralı kadının yardımına koştu. Durumu gören bina sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler yaralı kadını ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesine kaldırdı.

 

HER YERDE ARANIYOR
Necibiye B.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.