Hintli kadın defnedildikten 6 gün sonra ortaya çıktı

GÜNDEM 06.08.2020 - 22:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2020+ kez okundu.
 

Hintli kadın defnedildikten 6 gün sonra ortaya çıktı

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde defnedilen bir kadın 6 gün sonra 'Ben hayattayım' diyerek ortaya çıktı.

Hindistan'da öldüğü sanılarak defnedilen bir kadın, defin işleminden 6 gün polise başvurarak hayatta olduğunu bildirdi. Times of India gazetesinin haberine göre 27 Temmuz'da Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde kolluk kuvvetleri, bir bavul içinde Warisha Ali adlı kadının cesedini buldu. Ailesi, 22 yaşındaki kadının cesedini teşhis ederken polis, Warisha'yla sürekli dalga geçen kocasını ve onun ailesini cinayetten sorumlu tuttu. Warisha'nın ailesi kızlarını defnetti ancak Hint kadın, 6 gün geçtikten sonra polise başvurarak evden ailesine haber vermeden ayrıldığını ve tüm bu süre zarfında daha önce çalıştığı şehirde bulunduğunu anlattı. Bunun üzerine polis, Warisha'nın kocasına ve onun ailesine yönelttiği suçlamaları kaldırdı ve bavulda cesedi bulunan kişinin kimliğini soruşturmaya başladı.
Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde defnedilen bir kadın 6 gün sonra 'Ben hayattayım' diyerek ortaya çıktı.

Hindistan'da öldüğü sanılarak defnedilen bir kadın, defin işleminden 6 gün polise başvurarak hayatta olduğunu bildirdi.

Times of India gazetesinin haberine göre 27 Temmuz'da Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde kolluk kuvvetleri, bir bavul içinde Warisha Ali adlı kadının cesedini buldu.

Ailesi, 22 yaşındaki kadının cesedini teşhis ederken polis, Warisha'yla sürekli dalga geçen kocasını ve onun ailesini cinayetten sorumlu tuttu.

Warisha'nın ailesi kızlarını defnetti ancak Hint kadın, 6 gün geçtikten sonra polise başvurarak evden ailesine haber vermeden ayrıldığını ve tüm bu süre zarfında daha önce çalıştığı şehirde bulunduğunu anlattı.

Bunun üzerine polis, Warisha'nın kocasına ve onun ailesine yönelttiği suçlamaları kaldırdı ve bavulda cesedi bulunan kişinin kimliğini soruşturmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.