HDPPKK'lıların İPİ çekildi 718 kişi göz altına alındı

15.02.2021 - 16:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1328+ kez okundu.
 

HDPPKK'lıların İPİ çekildi 718 kişi göz altına alındı

Terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, HDP yöneticileri dahil 718 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlıkları birimlerince, PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Harekete geçen ekipler, 40 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.   HDP'Lİ İL VE İLÇE BAŞKANLARI DA GÖZALTINDA İçişleri Bakanlığı operasyona ilişkin açıklama yaparak aralarında HDP il ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 718 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Bakanlık; adreslerdeki aramalarda çok sayıda silah, örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildiğini, gözaltı işlemlerinin ise devam ettiğini belirtti.
Terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, HDP yöneticileri dahil 718 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlıkları birimlerince, PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Harekete geçen ekipler, 40 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

HDP'Lİ İL VE İLÇE BAŞKANLARI DA GÖZALTINDA
İçişleri Bakanlığı operasyona ilişkin açıklama yaparak aralarında HDP il ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 718 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakanlık; adreslerdeki aramalarda çok sayıda silah, örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildiğini, gözaltı işlemlerinin ise devam ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.