Hamile eşini öldüren hükümlü, cezaevinde intihar etti

06.03.2021 - 14:07, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1172+ kez okundu.
 

Hamile eşini öldüren hükümlü, cezaevinde intihar etti

Sakarya'da 2012 yılında kendisinden boşanıp başkasıyla dini nikahla evlenen 9 aylık hamile Neslihan Çelik'i öldürdüğü için hüküm giyen Osman Safa, 9 yıl sonra Ferizli Cezaevi'nde intihar etti. Sayımda olmayan Safa'yı arayan görevliler, şahsı iple tavana asılı halde buldu.

Sakarya'nın Ferizli ilçesindeki Ferizli L Tipi Cezaevi'inde, koğuşlarda sayım yapan görevliler boşandığı eşini öldürdüğü için hüküm giyen Osman Safa'nın (50) olmadığını fark etti. Arama yapan görevliler, Safa'yı iple tavana asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Safa'nın öldüğünü belirledi. Safa'nın cansız bedeni, savcılık incelemesi sonrasında otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   HAMİLE EŞİNİ BOĞAZINDAN VE BAŞINDAN VURMUŞTU İntihar eden Safa, 2012 yılında kendisinden boşanıp başka biriyle dini nikahla evlenen Neslihan Çelik'in yaşadığı eve gitti. Eve girip tabancasını çıkaran Safa, 9 aylık hamile olan eski eşini başından ve boğazından vurup yaraladı. İddiaya göre Çelik'in imam nikahlı eşi bu sırada evden kaçarak uzaklaştı. Sağlık ekiplerince Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Çelik hayatını kaybederken, bebeği ameliyatla kurtarıldı. Öte yandan Osman Safa, olaydan sonra kaçıp Hendek ilçesinde husumetli olduğu V.G'yi yaraladı. Silahla dehşet saçan adam kısa süre sonra ise yakalanıp tutuklandı.
Sakarya'da 2012 yılında kendisinden boşanıp başkasıyla dini nikahla evlenen 9 aylık hamile Neslihan Çelik'i öldürdüğü için hüküm giyen Osman Safa, 9 yıl sonra Ferizli Cezaevi'nde intihar etti. Sayımda olmayan Safa'yı arayan görevliler, şahsı iple tavana asılı halde buldu.

Sakarya'nın Ferizli ilçesindeki Ferizli L Tipi Cezaevi'inde, koğuşlarda sayım yapan görevliler boşandığı eşini öldürdüğü için hüküm giyen Osman Safa'nın (50) olmadığını fark etti. Arama yapan görevliler, Safa'yı iple tavana asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Safa'nın öldüğünü belirledi. Safa'nın cansız bedeni, savcılık incelemesi sonrasında otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HAMİLE EŞİNİ BOĞAZINDAN VE BAŞINDAN VURMUŞTU

İntihar eden Safa, 2012 yılında kendisinden boşanıp başka biriyle dini nikahla evlenen Neslihan Çelik'in yaşadığı eve gitti. Eve girip tabancasını çıkaran Safa, 9 aylık hamile olan eski eşini başından ve boğazından vurup yaraladı. İddiaya göre Çelik'in imam nikahlı eşi bu sırada evden kaçarak uzaklaştı. Sağlık ekiplerince Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Çelik hayatını kaybederken, bebeği ameliyatla kurtarıldı. Öte yandan Osman Safa, olaydan sonra kaçıp Hendek ilçesinde husumetli olduğu V.G'yi yaraladı. Silahla dehşet saçan adam kısa süre sonra ise yakalanıp tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.