Hamas ve El-Fetih gönderilen yardımları nakite çeviriyor

30.04.2020 - 13:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1227+ kez okundu.
 

Hamas ve El-Fetih gönderilen yardımları nakite çeviriyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Filistin'e yardım gönderilecek uçağın bu akşam yola çıkacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye, COVID-19'la mücadeleye destek amacıyla zor durumdaki ülkelere yardımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Filistin'e gönderilecek tıbbi malzemeler bu akşam yola çıkıyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabı üzerinden, maske, tulum, tanı kiti, dezenfektan ve diğer malzemelerin Batı Şeria ve Gazze’deki Filistinlilere dağıtılacağını belirtti.   Kalın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Filistin’e gidecek tibbi malzemeler bu akşam yola çıkıyor. Maske, tulum, tanı kiti, dezenfektan vd malzemeler Batı Şeria ve Gazze’deki Filistinli kardeşlerimize dağıtılacak. Türkiye kara gün dostudur. İlkemiz: İnsanlık ölmesin ki insanlar ölmesin.   Dünyaya yardım eli Türk Silahlı Kuvvetlerine ait nakliye uçakları daha önce İspanya, İtalya, İngiltere, Sırbistan, Kosova, Bosna-Hersek, Kuzey Makedonya, Karadağ, Libya, Somali ve Güney Afrika Cumhuriyeti ve ABD'ye Türkiye'nin yardımlarını taşımıştı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Filistin'e yardım gönderilecek uçağın bu akşam yola çıkacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye, COVID-19'la mücadeleye destek amacıyla zor durumdaki ülkelere yardımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Filistin'e gönderilecek tıbbi malzemeler bu akşam yola çıkıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabı üzerinden, maske, tulum, tanı kiti, dezenfektan ve diğer malzemelerin Batı Şeria ve Gazze’deki Filistinlilere dağıtılacağını belirtti.

 

Kalın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Filistin’e gidecek tibbi malzemeler bu akşam yola çıkıyor. Maske, tulum, tanı kiti, dezenfektan vd malzemeler Batı Şeria ve Gazze’deki Filistinli kardeşlerimize dağıtılacak. Türkiye kara gün dostudur. İlkemiz: İnsanlık ölmesin ki insanlar ölmesin.

 

Dünyaya yardım eli
Türk Silahlı Kuvvetlerine ait nakliye uçakları daha önce İspanya, İtalya, İngiltere, Sırbistan, Kosova, Bosna-Hersek, Kuzey Makedonya, Karadağ, Libya, Somali ve Güney Afrika Cumhuriyeti ve ABD'ye Türkiye'nin yardımlarını taşımıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.