Gölette Cesedi Bulunan Aydın'ı 100 Kez Bıçaklanmışlar

CİNAYET 18.09.2021 - 12:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1615+ kez okundu.
 

Gölette Cesedi Bulunan Aydın'ı 100 Kez Bıçaklanmışlar

Kayıp ihbarı yapılan Türk gencinin gölette bulunan cansız bedenine otopsi yapıldı. Gencin, 100 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra beton bir blokla ağırlaştırılarak gölete atıldığı belirlendi.

Fransa’nın Lille şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Muhyettin Aydın, geçen hafta kayboldu. Aydın için kayıp ihbarı yapılırken, aradan geçen 1 haftanın ardından genç adamın cansız bedeni Rennes şehrindeki Apigne göletinde ölü bulundu. Muhyettin Aydın'ın cansız bedenine yapılan otopside ise korkunç gerçek ortaya çıktı. 100 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜP, GÖLETE ATTILAR Sonuçlara göre Aydın'ın 100 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra beton bir blokla ağırlaştırılarak gölete atıldığı belirlendi. Olayın nedeni şimdilik belirsizliğini korurken, Rennes Cumhuriyet Savcılığı, 14 Eylül 2021 Salı günü dava açtı.   KATİLLER BULUNAMADI Aydın'ın katil ya da katilleri henüz bulunamadı. Görgü tanıklarının polise verdiği bilgilere göre Aydın, en son bir kahvede kağıt oynadıktan sonra saat 23.00 civarında gelen bir telefon sonrasında bulunduğu yerden otomobiliyle ayrıldı. Daha sonra da kendisinden bir daha haber alınamadı.   AİLEYLE CİNAYET ARASINDAKİ BAĞLANTI Emniyet yetkilileri soruşturma kapsamında Rennes'de bir dairede inceleme yaptı. Dairede Aydın'ın temasta olduğu düşünülen üç çocuklu bir Türk ailenin yaşadığı ve cesedin bulunmasından birkaç gün önce Türkiye'ye giden aileden o günden beri haber alınmadığı belirtiliyor. Polis, bu aileyle cinayet arasında ne tür bir bağlantı olduğu konusunda açıklama yapmadı
Kayıp ihbarı yapılan Türk gencinin gölette bulunan cansız bedenine otopsi yapıldı. Gencin, 100 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra beton bir blokla ağırlaştırılarak gölete atıldığı belirlendi.

Fransa’nın Lille şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Muhyettin Aydın, geçen hafta kayboldu.

Aydın için kayıp ihbarı yapılırken, aradan geçen 1 haftanın ardından genç adamın cansız bedeni Rennes şehrindeki Apigne göletinde ölü bulundu.

Muhyettin Aydın'ın cansız bedenine yapılan otopside ise korkunç gerçek ortaya çıktı.

100 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜP, GÖLETE ATTILAR
Sonuçlara göre Aydın'ın 100 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra beton bir blokla ağırlaştırılarak gölete atıldığı belirlendi.

Olayın nedeni şimdilik belirsizliğini korurken, Rennes Cumhuriyet Savcılığı, 14 Eylül 2021 Salı günü dava açtı.

 

KATİLLER BULUNAMADI
Aydın'ın katil ya da katilleri henüz bulunamadı.

Görgü tanıklarının polise verdiği bilgilere göre Aydın, en son bir kahvede kağıt oynadıktan sonra saat 23.00 civarında gelen bir telefon sonrasında bulunduğu yerden otomobiliyle ayrıldı.

Daha sonra da kendisinden bir daha haber alınamadı.

 

AİLEYLE CİNAYET ARASINDAKİ BAĞLANTI
Emniyet yetkilileri soruşturma kapsamında Rennes'de bir dairede inceleme yaptı.

Dairede Aydın'ın temasta olduğu düşünülen üç çocuklu bir Türk ailenin yaşadığı ve cesedin bulunmasından birkaç gün önce Türkiye'ye giden aileden o günden beri haber alınmadığı belirtiliyor.

Polis, bu aileyle cinayet arasında ne tür bir bağlantı olduğu konusunda açıklama yapmadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.