Gizli servis Biden için harekete geçti

06.11.2020 - 15:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1574+ kez okundu.
 

Gizli servis Biden için harekete geçti

Amerika Birleşik Devletleri'nde seçim yarışı kıyasıya devam ederken gizli servisin Joe Biden'a koruma takviyesi gönderdiği ortaya çıktı.

ABD'de gerçekleşen başkanlık seçimlerinde oy sayım işlemleri sürerken, Washington Post gazetesi, ABD gizli servisinin Biden'a koruma takviyesi gönderdiğini açıkladı. İsmi açıklanmayan iki gizli servis çalışanının açıklamalarına dayandırılan haberde, olası galibiyet beklentisiyle Biden'ın koruma sayısının artırıldığı, Demokrat adayın Wilmington kongre merkezini en az bir gün daha kullanmaya devam edeceği ve bugün konuşma yapabileceği ifade edildi. Biden: Gidişattan umutluyum ABD, sonuçları henüz kesinleşmeyen başkanlık seçimlerine kilitlenirken, Joe Biden da, başkan yardımcısı adayı Kamala Harris ile Delaware eyaletinde ikinci kez açıklamalarda bulundu. ABD'de oyun kutsal olduğunu ve her oyun sayılması gerektiğini vurgulayan Biden, 'Gidişattan umutluyum, sayım bittiğinde Senatör Harris ile kazanacağımızdan hiç şüphem yok. Bu yüzden herkesten sakin kalmasını istiyorum. Süreç işliyor, sayım tamamlanacak ve çok kısa sürede sonucu öğreneceğiz' dedi.
Amerika Birleşik Devletleri'nde seçim yarışı kıyasıya devam ederken gizli servisin Joe Biden'a koruma takviyesi gönderdiği ortaya çıktı.

ABD'de gerçekleşen başkanlık seçimlerinde oy sayım işlemleri sürerken, Washington Post gazetesi, ABD gizli servisinin Biden'a koruma takviyesi gönderdiğini açıkladı.

İsmi açıklanmayan iki gizli servis çalışanının açıklamalarına dayandırılan haberde, olası galibiyet beklentisiyle Biden'ın koruma sayısının artırıldığı, Demokrat adayın Wilmington kongre merkezini en az bir gün daha kullanmaya devam edeceği ve bugün konuşma yapabileceği ifade edildi.

Biden: Gidişattan umutluyum
ABD, sonuçları henüz kesinleşmeyen başkanlık seçimlerine kilitlenirken, Joe Biden da, başkan yardımcısı adayı Kamala Harris ile Delaware eyaletinde ikinci kez açıklamalarda bulundu.

ABD'de oyun kutsal olduğunu ve her oyun sayılması gerektiğini vurgulayan Biden, 'Gidişattan umutluyum, sayım bittiğinde Senatör Harris ile kazanacağımızdan hiç şüphem yok. Bu yüzden herkesten sakin kalmasını istiyorum. Süreç işliyor, sayım tamamlanacak ve çok kısa sürede sonucu öğreneceğiz' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.