Genç doktorlardan haber alınamıyor

07.09.2020 - 10:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2195+ kez okundu.
 

Genç doktorlardan haber alınamıyor

Avustralya'da en büyükleri 31, en küçükleri 27 yaşında olan 5 doktordan cumartesi akşamından bu yana haber alınamıyor.

Avustralya'da kamp yapmak üzere Alice Spring kentinden ayrılan 5 doktordan haber alınamadığı bildirildi. Avustralya Yayın Kurumu’nda yer alan habere göre, ülkenin Kuzey Bölgesi’nde bulunan Ruby Gap'te kamp yapmak için yaşadıkları Alice Spring kentinden cumartesi akşamı saat 5 civarında ayrılan Gabrielle Freedman (29), Shaygun Narula (27), Haydn Dodds (29), Renae Walker, (31) ve Jessica Kolic (29) isimli 5 doktorun belirlenen zamanda kamp alanına gelmemeleri üzerine durum polise bildirildi.   Genç doktorlardan haber alınamıyor Grubun diğer üyeleri tarafından polise yapılan ihbar sonucu arama çalışması başlatıldı.   4 çekerli bir araçla yola çıktıkları belirtilen gruptan haber alınamazken, havadan arama çalışması başlatan polis ekipleri, habersiz bir şekilde ortadan kaybolma gibi davranışlarının bulunmadığı belirtilen 5 doktor için endişeli olduklarını belirtti.   "Kamp yerine ulaşamadılar" Genç doktorların kaybolmasına ilişkin açıklamada bulunan Kuzey Bölgesi Polisinden Komiser Darrell Kerr, cumartesi akşamı saat 5 civarında Alice Spring kentinden ayrılan ve pazar öğleden sonra geri dönmesi gereken grubun kamp yerine ulaşmadığını hatırlatarak, "Grubun, o sabah erken saatlerde Alice Springs'ten ayrılan başka bir grupla buluşması gerekiyordu, ancak onlara ulaşamadılar." dedi. Bölgeye ancak 4 çeker araçla ulaşılabiliyor 5 kişilik doktor grubunun arkadaşlarıyla buluşmak için yola çıktığı Ruby Gap bölgesinin Doğu MacDonnell Sıradağlarında bulunan ve zor yollarıyla ünlü bir doğa parkı olduğu belirtilirken, bölgeye ancak dört çeker araçlarla ulaşılabildiği kaydedildi.
Avustralya'da en büyükleri 31, en küçükleri 27 yaşında olan 5 doktordan cumartesi akşamından bu yana haber alınamıyor.

Avustralya'da kamp yapmak üzere Alice Spring kentinden ayrılan 5 doktordan haber alınamadığı bildirildi.

Avustralya Yayın Kurumu’nda yer alan habere göre, ülkenin Kuzey Bölgesi’nde bulunan Ruby Gap'te kamp yapmak için yaşadıkları Alice Spring kentinden cumartesi akşamı saat 5 civarında ayrılan Gabrielle Freedman (29), Shaygun Narula (27), Haydn Dodds (29), Renae Walker, (31) ve Jessica Kolic (29) isimli 5 doktorun belirlenen zamanda kamp alanına gelmemeleri üzerine durum polise bildirildi.

 

Genç doktorlardan haber alınamıyor
Grubun diğer üyeleri tarafından polise yapılan ihbar sonucu arama çalışması başlatıldı.

 

4 çekerli bir araçla yola çıktıkları belirtilen gruptan haber alınamazken, havadan arama çalışması başlatan polis ekipleri, habersiz bir şekilde ortadan kaybolma gibi davranışlarının bulunmadığı belirtilen 5 doktor için endişeli olduklarını belirtti.

 

"Kamp yerine ulaşamadılar"
Genç doktorların kaybolmasına ilişkin açıklamada bulunan Kuzey Bölgesi Polisinden Komiser Darrell Kerr, cumartesi akşamı saat 5 civarında Alice Spring kentinden ayrılan ve pazar öğleden sonra geri dönmesi gereken grubun kamp yerine ulaşmadığını hatırlatarak, "Grubun, o sabah erken saatlerde Alice Springs'ten ayrılan başka bir grupla buluşması gerekiyordu, ancak onlara ulaşamadılar." dedi.

Bölgeye ancak 4 çeker araçla ulaşılabiliyor
5 kişilik doktor grubunun arkadaşlarıyla buluşmak için yola çıktığı Ruby Gap bölgesinin Doğu MacDonnell Sıradağlarında bulunan ve zor yollarıyla ünlü bir doğa parkı olduğu belirtilirken, bölgeye ancak dört çeker araçlarla ulaşılabildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.