Genç başbakana büyük şok!

23.04.2020 - 13:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1726+ kez okundu.
 

Genç başbakana büyük şok!

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, resmi konutunda bir kişinin koronavirüslü bir kişiyle yakın temasa girdiğinin belirlenmesi sonrası kendisini karantinaya aldı.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, resmi konutunda çalışan bir kişinin, teyitli bir koronavirüs vakasıyla yakın temasa girdiğinin belirlenmesinden sonra, kendisini karantina altına aldı.   Herhangi bir belirti göstermedi Başbakanlıktan yapılan açıklamada, Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in test edildiği ve herhangi bir Covid 19 belirtisi göstermediği belirtildi. 34 yaşındaki Marin, geçen Aralık'ta dünyanın en genç görevdeki lideri olarak ülkenin başına geçtiğinde tüm dünyanın dikkatini çekmişti.
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, resmi konutunda bir kişinin koronavirüslü bir kişiyle yakın temasa girdiğinin belirlenmesi sonrası kendisini karantinaya aldı.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, resmi konutunda çalışan bir kişinin, teyitli bir koronavirüs vakasıyla yakın temasa girdiğinin belirlenmesinden sonra, kendisini karantina altına aldı.

 

Herhangi bir belirti göstermedi

Başbakanlıktan yapılan açıklamada, Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in test edildiği ve herhangi bir Covid 19 belirtisi göstermediği belirtildi. 34 yaşındaki Marin, geçen Aralık'ta dünyanın en genç görevdeki lideri olarak ülkenin başına geçtiğinde tüm dünyanın dikkatini çekmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.