Gelde gülme: Yüzde 18'lik Parti ilk seçimde İktidar olacakmış.

26.01.2021 - 14:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2069+ kez okundu.
 

Gelde gülme: Yüzde 18'lik Parti ilk seçimde İktidar olacakmış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor." sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, ilk seçimde iktidara geleceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Şu anda CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor. Esasen Türkiye’de CHP’ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir parti olup olmadığı tartışmalıdır.” ifadelerini  kullandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Erdoğan'ın bu sözlerine tepki gösterdi. "ALLAH'IN İZNİYLE..." Yapılacak ilk seçimde AK Parti'nin iktidardan gidip CHP'nin seçileceğini belirten Kılıçdaroğlu, Cumhuhuriyet gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Türkiye'de sorunları gören, anlayan ve bu sorunlara çözüm üreten biziz. Emeklilerle, esnafla, öğrencilerle, ev emekçisi kadınlarla, asgari ücretlilerle, işsizlerle, EYT’lilerle, apartman görevlileriyle, sokak satıcıları ve sanatçılarla bir araya gelen, onları dinleyen benim. Bunu yaptığım için rahatsızlık duyuyor, bunu da biliyorum. Yapılacak ilk seçimde, Allah’ın izni, milletin desteğiyle o makamdan ayrılacak."
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor." sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, ilk seçimde iktidara geleceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Şu anda CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor. Esasen Türkiye’de CHP’ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir parti olup olmadığı tartışmalıdır.” ifadelerini  kullandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Erdoğan'ın bu sözlerine tepki gösterdi.

"ALLAH'IN İZNİYLE..."
Yapılacak ilk seçimde AK Parti'nin iktidardan gidip CHP'nin seçileceğini belirten Kılıçdaroğlu, Cumhuhuriyet gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye'de sorunları gören, anlayan ve bu sorunlara çözüm üreten biziz. Emeklilerle, esnafla, öğrencilerle, ev emekçisi kadınlarla, asgari ücretlilerle, işsizlerle, EYT’lilerle, apartman görevlileriyle, sokak satıcıları ve sanatçılarla bir araya gelen, onları dinleyen benim. Bunu yaptığım için rahatsızlık duyuyor, bunu da biliyorum. Yapılacak ilk seçimde, Allah’ın izni, milletin desteğiyle o makamdan ayrılacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.