Fransa'da saldırı: 3 ölü, 1 yaralı

23.12.2020 - 11:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1981+ kez okundu.
 

Fransa'da saldırı: 3 ölü, 1 yaralı

AFP haber ajansının son dakika haberine göre, Fransa'da düzenlenen silahlı saldırıda 3 jandarma hayatını kaybederken bir jandarma da yaralandı.

Uluslararası haber ajanslarının aktardığına göre, Fransa'da düzenlenen silahlı saldırıda 3 jandarma hayatını kaybederken bir jandarma da yaralandı. İçişleri Bakanlığı, Puy de Dome yakınlarında gerçekleşen saldırıda polislerin öldüğünü doğruladı. Resmi açıklamaya göre, jandarmaların yaşları 21, 37 ve 45. Bir aile içi şiddet ihbarına giden jandarmaya 48 yaşındaki bir erkek tarafından ateş açıldı. Olayda 3 jandarma yaşamını yitirirken, 4 polis ise yaralandı. İçişleri Bakanlığı, saldırının arkasında ne olduğunun bulunması için operasyonun sürdüğünü duyurdu.       Güvenlik kaynakları, adamın ateşe verdiği evinin tamamen yandığını, eşinin ise güvenlik güçleri tarafından kurtarıldığını belirtti. Fransız Polis Kuvvetleri'nden Laurent Bitouzet, jandarmaları öldüren saldırganın kaçtığını ve operasyonun sürdüğünü söyledi.
AFP haber ajansının son dakika haberine göre, Fransa'da düzenlenen silahlı saldırıda 3 jandarma hayatını kaybederken bir jandarma da yaralandı.

Uluslararası haber ajanslarının aktardığına göre, Fransa'da düzenlenen silahlı saldırıda 3 jandarma hayatını kaybederken bir jandarma da yaralandı.

İçişleri Bakanlığı, Puy de Dome yakınlarında gerçekleşen saldırıda polislerin öldüğünü doğruladı. Resmi açıklamaya göre, jandarmaların yaşları 21, 37 ve 45.

Bir aile içi şiddet ihbarına giden jandarmaya 48 yaşındaki bir erkek tarafından ateş açıldı. Olayda 3 jandarma yaşamını yitirirken, 4 polis ise yaralandı. İçişleri Bakanlığı, saldırının arkasında ne olduğunun bulunması için operasyonun sürdüğünü duyurdu.

 
 
 

Güvenlik kaynakları, adamın ateşe verdiği evinin tamamen yandığını, eşinin ise güvenlik güçleri tarafından kurtarıldığını belirtti.

Fransız Polis Kuvvetleri'nden Laurent Bitouzet, jandarmaları öldüren saldırganın kaçtığını ve operasyonun sürdüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.