Fransa'da kilise yakınında bıçaklı saldırı!

29.10.2020 - 12:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1716+ kez okundu.
 

Fransa'da kilise yakınında bıçaklı saldırı!

Fransa'da bir kilise yakınlarında bıçaklı saldırı gerçekleşti. Gelen ilk bilgilere göre saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

Fransa'nın Nice kentinde bir kilise yakınlarında bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Fransız medyası, olayda en az üç kişinin öldüğünü ve birden fazla kişinin de yaralandığını duyurdu. Saldırı Nice kentindeki Notre Dame kilisesi yakınında gerçekleşti.  Fransa İçişleri Bakanı, olayla ilgili polis operasyonunun devam ettiğini açıkladı. Olayın bir terör saldırısı olduğuna inandığını söyleyen Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi ise, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bir kişinin gözaltına alındığı bilgisini verdi. Yakalanan saldırganın bir kadının kafasını kestiği iddiası var. İddiayı Fransız siyasetçi Marine Le Pen parlamento konuşması sırasında dile getirdi. İddia polis kaynakları tarafından da doğrulandı.  
Fransa'da bir kilise yakınlarında bıçaklı saldırı gerçekleşti. Gelen ilk bilgilere göre saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

Fransa'nın Nice kentinde bir kilise yakınlarında bıçaklı saldırı gerçekleştirildi.

Fransız medyası, olayda en az üç kişinin öldüğünü ve birden fazla kişinin de yaralandığını duyurdu.

Saldırı Nice kentindeki Notre Dame kilisesi yakınında gerçekleşti. 

Fransa İçişleri Bakanı, olayla ilgili polis operasyonunun devam ettiğini açıkladı.

Olayın bir terör saldırısı olduğuna inandığını söyleyen Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi ise, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bir kişinin gözaltına alındığı bilgisini verdi.

Yakalanan saldırganın bir kadının kafasını kestiği iddiası var. İddiayı Fransız siyasetçi Marine Le Pen parlamento konuşması sırasında dile getirdi. İddia polis kaynakları tarafından da doğrulandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.