Fosiller ayaklandığına göre demekki Muharrem İnce doğru yolda

GÜNDEM 08.08.2020 - 10:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1132+ kez okundu.
 

Fosiller ayaklandığına göre demekki Muharrem İnce doğru yolda

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiaları sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek İnce'nin CHP'den ayrılmaması için görüşeceğini açıkladı.

Muharrem İnce'nin yeni parti kurma hazırlıklarına başladığı iddiası CHP'de sarsıntıya neden oldu. Konuyla ilgili son hamle ise eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dan geldi. "Parti kurmasına göz yummayız" Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na açıklamalarda bulunan Baykal, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin "İnce'nin ayrılmasına da parti kurmasına da göz yumamayız, hazmedemeyiz. Cumhuriyete inanan, demokrasiyi savunan CHP'liler bu ayrılığı hazmedemez." dedi. "İnce'yi çağırın baş başa görüşün" Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini söyleyen Baykal, Kılıçdaroğlu'yla İnce'nin baş başa görüşmesini isteyeceğini belirtti. İnce'nin CHP'den ayrılmasının vahim bir hata olacağını söyleyen Baykal, "İnanıyorum ki, İnce'de sağduyusu, CHP sevgisi ve demokrasiye bağlılığı ile bu yanlıştan dönmek için yol açar." ifadelerini kullandı.
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiaları sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek İnce'nin CHP'den ayrılmaması için görüşeceğini açıkladı.

Muharrem İnce'nin yeni parti kurma hazırlıklarına başladığı iddiası CHP'de sarsıntıya neden oldu. Konuyla ilgili son hamle ise eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dan geldi.

"Parti kurmasına göz yummayız"
Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na açıklamalarda bulunan Baykal, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin "İnce'nin ayrılmasına da parti kurmasına da göz yumamayız, hazmedemeyiz. Cumhuriyete inanan, demokrasiyi savunan CHP'liler bu ayrılığı hazmedemez." dedi.

"İnce'yi çağırın baş başa görüşün"
Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini söyleyen Baykal, Kılıçdaroğlu'yla İnce'nin baş başa görüşmesini isteyeceğini belirtti. İnce'nin CHP'den ayrılmasının vahim bir hata olacağını söyleyen Baykal, "İnanıyorum ki, İnce'de sağduyusu, CHP sevgisi ve demokrasiye bağlılığı ile bu yanlıştan dönmek için yol açar." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.