Fatih'te kumar buluşması ölümle bitti

15.06.2020 - 14:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1061+ kez okundu.
 

Fatih'te kumar buluşması ölümle bitti

Beraber kumar oynamak için buluştuğu arkadaşıyla tartışan şahıs, arkadaşının kafasına taşla vurup öldürdü.

İstanbul Fatih'te cinayet meydana geldi... Cinayet, 8 Haziran günü 03:00 sularında Unkapanı Caddesi ile İtfaiye Caddesi'nin kesiştiği noktada meyana geldi. Arkadaşlarıyla buluşup kumar oynadıktan sonra evine dönerken sokakta yürüdüğü sırada arkasından kafasına sert bir darbe alan Abdurrahman Altun, 05:17 sularında çevredikeler tarafından farkedildi. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle hastaneye kaldırılan Abdurrahman Altun'un hayatını kaybettiği öğrenildi.   KAFASINA TAŞLA DEFALARCA VURDU Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayın meydana geldiği bölgede 150 güvenlik kamerasını incelemeye aldı. İncelenen görüntülerde Abdurrahman Altun'un kafasına 5-6 defa taş ile vurulduğu, vuran kişinin olay yerini yaya olarak terkettiği görüldü. Şüphelinin eşkalini ve kimliğini tespit eden polis, şüpheliyi takibe aldı.   ÖNCEDEN SABIKALI Kocaeli, Gölcük'te yakalanan 45 yaşındaki şüpheli İsmail Ö.'nün daha önceden de 2 adet kasten adam yaralama suçundan kaydının olduğu belirtildi. Katil zanlısı İsmail Ö. ile Abdurrahman Altun'un arkadaş oldukları, olay günü kumar oynamak için bir araya geldikleri, oyunun ardından aralarında tartışma çıktığı ve olayın gerçekleştirildiği öğrenildi. Katil zanlısı İsmail Ö., işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Beraber kumar oynamak için buluştuğu arkadaşıyla tartışan şahıs, arkadaşının kafasına taşla vurup öldürdü.

İstanbul Fatih'te cinayet meydana geldi...

Cinayet, 8 Haziran günü 03:00 sularında Unkapanı Caddesi ile İtfaiye Caddesi'nin kesiştiği noktada meyana geldi.

Arkadaşlarıyla buluşup kumar oynadıktan sonra evine dönerken sokakta yürüdüğü sırada arkasından kafasına sert bir darbe alan Abdurrahman Altun, 05:17 sularında çevredikeler tarafından farkedildi.

Sağlık ekiplerinin gelmesiyle hastaneye kaldırılan Abdurrahman Altun'un hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

KAFASINA TAŞLA DEFALARCA VURDU
Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, olayın meydana geldiği bölgede 150 güvenlik kamerasını incelemeye aldı. İncelenen görüntülerde Abdurrahman Altun'un kafasına 5-6 defa taş ile vurulduğu, vuran kişinin olay yerini yaya olarak terkettiği görüldü. Şüphelinin eşkalini ve kimliğini tespit eden polis, şüpheliyi takibe aldı.

 

ÖNCEDEN SABIKALI
Kocaeli, Gölcük'te yakalanan 45 yaşındaki şüpheli İsmail Ö.'nün daha önceden de 2 adet kasten adam yaralama suçundan kaydının olduğu belirtildi. Katil zanlısı İsmail Ö. ile Abdurrahman Altun'un arkadaş oldukları, olay günü kumar oynamak için bir araya geldikleri, oyunun ardından aralarında tartışma çıktığı ve olayın gerçekleştirildiği öğrenildi.

Katil zanlısı İsmail Ö., işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.