EVİNE DAVET ETTİĞİ İŞCİSİNE 4 MERMİ SIKTI

CİNAYET 14.10.2021 - 14:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1917+ kez okundu.
 

EVİNE DAVET ETTİĞİ İŞCİSİNE 4 MERMİ SIKTI

Bağlar ilçesinde, evine çağırdığı işçisi Bünyamin Yavuz ile alkol alan K.K., bir süre sonra çıkan tartışmada silahını çıkardı. Kurşunların hedefi olan Yavuz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Evrim Alataş Caddesi üzerinde bulunan bir sitede ikamet eden ve yol yapım işi yapan K.K. (33), yanında çalışan Bünyamin Yavuz (23) evine davet etti. K.K., eşi S.K.'ye (26) masa hazırlamasını söyledi. Bir süre birlikte alkol alan K.K. ile Yavuz arasında, bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerinde K.K., silahını çıkarıp ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Yavuz, kanlar içinde yere yığıldı.   EŞİNE DE ATEŞ ETTİ S.K. silah sesleri üzerine odaya gelince K.K., eşine de ateş etmeye başladı. Yangın merdivenlerine koşan S.K., olaydan yara almadan kurtuldu.   EKİPLER SEVK EDİLDİ S.K.'nin çığlık atarak yardım istemesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri yaklaşık 20 dakika süren ikna çalışmaları sonunda, K.K.’yi olayda kullandığı silahıyla gözaltına aldı.   YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenen Yavuz’un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yavuz'un cansız bedeni çıkarıldığı sırada yakınları sinir krizi geçirdi.   SORUŞTURMA SÜRÜYOR Gözaltına alınan K.K. ve olaydan yara almadan kurtulan S.K., ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Bağlar ilçesinde, evine çağırdığı işçisi Bünyamin Yavuz ile alkol alan K.K., bir süre sonra çıkan tartışmada silahını çıkardı. Kurşunların hedefi olan Yavuz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Evrim Alataş Caddesi üzerinde bulunan bir sitede ikamet eden ve yol yapım işi yapan K.K. (33), yanında çalışan Bünyamin Yavuz (23) evine davet etti.

K.K., eşi S.K.'ye (26) masa hazırlamasını söyledi. Bir süre birlikte alkol alan K.K. ile Yavuz arasında, bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerinde K.K., silahını çıkarıp ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Yavuz, kanlar içinde yere yığıldı.

 

EŞİNE DE ATEŞ ETTİ
S.K. silah sesleri üzerine odaya gelince K.K., eşine de ateş etmeye başladı. Yangın merdivenlerine koşan S.K., olaydan yara almadan kurtuldu.

 

EKİPLER SEVK EDİLDİ
S.K.'nin çığlık atarak yardım istemesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.

Polis ekipleri yaklaşık 20 dakika süren ikna çalışmaları sonunda, K.K.’yi olayda kullandığı silahıyla gözaltına aldı.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenen Yavuz’un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yavuz'un cansız bedeni çıkarıldığı sırada yakınları sinir krizi geçirdi.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Gözaltına alınan K.K. ve olaydan yara almadan kurtulan S.K., ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.