Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

UYUŞTURUCU 18.01.2021 - 23:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2064+ kez okundu.
 

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonuna gözaltına alından 6 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet'in uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonları devam ediyor. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu sattığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.   6 ŞÜPHELİ YAKALANDI Zafer ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde belirlenen 6 adrese yapılan eş zamanlı baskında M.D., B.D., M.K., C.T., G.Ç. ve T.T. isimli 6 şüpheli gözaltına alındı.   TUTUKLANDILAR Narkotik dedektör köpeği ‘Aşil'in de katıldığı aramalarda ise 4 kilogram bonzai ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Uyuşturucu operasyonuna gözaltına alından 6 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet'in uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonları devam ediyor.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu sattığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

 

6 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Zafer ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde belirlenen 6 adrese yapılan eş zamanlı baskında M.D., B.D., M.K., C.T., G.Ç. ve T.T. isimli 6 şüpheli gözaltına alındı.

 

TUTUKLANDILAR
Narkotik dedektör köpeği ‘Aşil'in de katıldığı aramalarda ise 4 kilogram bonzai ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.