Eşini aldattığı öne sürülen kadın ve sevgilisi öldü

26.11.2019 - 12:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 598+ kez okundu.
 

Eşini aldattığı öne sürülen kadın ve sevgilisi öldü

Küçükçekmece'de evinde eşini sevgilisi ile yakalayan adamın, ikisini bir odaya kapatıp akrabalarını çağırdığı, bunun üzerine yasak aşk yaşayan ikilinin 5'inci kattan atladığı iddia edildi.

İstanbul Küçükçekmece'de Hüseyin Kurt, eve geldiğinde karısı Zeynep Kurt'un hareketlerinden şüphelendi. Daha sonra evde bir erkek montu gören Hüseyin Kurt, evin içinde adamı aramaya başladı. Aykut D.'yi dolapta saklanırken bulan Hüseyin Kurt, adamı öldüresiye dövdü. SEVGİLİLER ÖLDÜ Karısını ve Aykut D.'yi bir odaya kilitleyen Hüseyin Kurt, akrabalarını arayarak durumu anlattı. Bu sırada odada kilitli olan Zeynep Kurt ve Aykut D. 5'inci kattan atladı. Zeynep Kurt olay yerinde hayatını kaybederken; Aykut D., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Eşini aldattığı öne sürülen kadın ve sevgilisi öldü CİNAYET Mİ İNTİHAR MI? 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci olay hakkında inceleme başlatan ekipler, olayın cinayet mi intihar mı olduğunu araştırıyor. 'BALKONA SAKLANIP, ATLADILAR' Hüseyin Kurt, polis ekiplerine verdiği ifadede Aykut D.’nin montunu gördüğünü ve Aykut D. ile boğuştuğunu daha sonra Zeynep Kurt ve Aykut D.’yi odaya kilitleyerek, akrabalarına haber verdiğini söyledi. Hüseyin K., dışarıdan ses duyduğunu ve çıktığında Zeynep Kurt ve Aykut D.’nin balkonda saklandıklarını, ardından şahısların atladıklarını ifade etti.
Küçükçekmece'de evinde eşini sevgilisi ile yakalayan adamın, ikisini bir odaya kapatıp akrabalarını çağırdığı, bunun üzerine yasak aşk yaşayan ikilinin 5'inci kattan atladığı iddia edildi.

İstanbul Küçükçekmece'de Hüseyin Kurt, eve geldiğinde karısı Zeynep Kurt'un hareketlerinden şüphelendi.

Daha sonra evde bir erkek montu gören Hüseyin Kurt, evin içinde adamı aramaya başladı. Aykut D.'yi dolapta saklanırken bulan Hüseyin Kurt, adamı öldüresiye dövdü.

SEVGİLİLER ÖLDÜ
Karısını ve Aykut D.'yi bir odaya kilitleyen Hüseyin Kurt, akrabalarını arayarak durumu anlattı. Bu sırada odada kilitli olan Zeynep Kurt ve Aykut D. 5'inci kattan atladı. Zeynep Kurt olay yerinde hayatını kaybederken; Aykut D., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Eşini aldattığı öne sürülen kadın ve sevgilisi öldü


CİNAYET Mİ İNTİHAR MI?
2 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci olay hakkında inceleme başlatan ekipler, olayın cinayet mi intihar mı olduğunu araştırıyor.

'BALKONA SAKLANIP, ATLADILAR'
Hüseyin Kurt, polis ekiplerine verdiği ifadede Aykut D.’nin montunu gördüğünü ve Aykut D. ile boğuştuğunu daha sonra Zeynep Kurt ve Aykut D.’yi odaya kilitleyerek, akrabalarına haber verdiğini söyledi. Hüseyin K., dışarıdan ses duyduğunu ve çıktığında Zeynep Kurt ve Aykut D.’nin balkonda saklandıklarını, ardından şahısların atladıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.