Eşi tarafından tüfekle vuruldu

08.06.2020 - 14:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1577+ kez okundu.
 

Eşi tarafından tüfekle vuruldu

Arnavutköy'de 5 çocuk annesi Hatice Çelik adlı kadın sokak ortasında eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

İstanbul Arnavutköy'de bir kadın, eşi tarafından sokak ortasında pompalı silahla vurularak öldürüldü. Olay, Nenehatun Mahallesi Sungurlu Sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. 5 çocuk annesi Hatice Çelik ve eşi Veysi Çelik arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.   OĞLU ANNESİNİN BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ Tartışmanın ardından kadın sokağa çıktı. Eşinin peşinden giden Veysi Çelik, pompalı tüfekle sokak ortasında kadına ateş açtı. Veysi Çelik bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek, çevredekilerin engellemelerine rağmen tekrar kadına ateş açtı. Bu sırada orada olan yeğeni, Veysi Çelik'in elinden silahı aldı. Hatice Çelik ise hayatını kaybetti. Hatice Çelik'in oğlu annesinin başında gözyaşı döktü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Dehşet anı çevredekiler tarafından görüntülendi. Saldırganın tüm engelleme çabalarına rağmen kadına ateş ettiği görüldü.   "OĞLU VE YEĞENİ ARAYA GİRMEYE ÇALIŞTI. ENGEL OLAMADI" Veysi Çelik'in amcasının oğlu Şakir Çelik "Demek ki anlaşamadılar. Geçimsizlik başka bir neden yok. Daha önceden aralarında tartışma yaşanıyordu. Olay sırasında Veysi Çelik'in oğlu ve yeğeni araya girmeye çalıştı. Engel olamadı." dedi.   OLAY YERİNDE KAVGA ÇIKTI Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürdüğü sırada Veysi Çelik'in yakınları ile Hatice Çelik'in yakınları arasında arbede yaşandı. Yapılan çalışmaların ardından Hatice Çelik'in cenazesi otopsi işlemleri için üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Arnavutköy'de 5 çocuk annesi Hatice Çelik adlı kadın sokak ortasında eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

İstanbul Arnavutköy'de bir kadın, eşi tarafından sokak ortasında pompalı silahla vurularak öldürüldü.

Olay, Nenehatun Mahallesi Sungurlu Sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. 5 çocuk annesi Hatice Çelik ve eşi Veysi Çelik arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

 

OĞLU ANNESİNİN BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Tartışmanın ardından kadın sokağa çıktı. Eşinin peşinden giden Veysi Çelik, pompalı tüfekle sokak ortasında kadına ateş açtı. Veysi Çelik bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek, çevredekilerin engellemelerine rağmen tekrar kadına ateş açtı. Bu sırada orada olan yeğeni, Veysi Çelik'in elinden silahı aldı. Hatice Çelik ise hayatını kaybetti. Hatice Çelik'in oğlu annesinin başında gözyaşı döktü.


İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Dehşet anı çevredekiler tarafından görüntülendi. Saldırganın tüm engelleme çabalarına rağmen kadına ateş ettiği görüldü.

 

"OĞLU VE YEĞENİ ARAYA GİRMEYE ÇALIŞTI. ENGEL OLAMADI"

Veysi Çelik'in amcasının oğlu Şakir Çelik "Demek ki anlaşamadılar. Geçimsizlik başka bir neden yok. Daha önceden aralarında tartışma yaşanıyordu. Olay sırasında Veysi Çelik'in oğlu ve yeğeni araya girmeye çalıştı. Engel olamadı." dedi.

 

OLAY YERİNDE KAVGA ÇIKTI

Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürdüğü sırada Veysi Çelik'in yakınları ile Hatice Çelik'in yakınları arasında arbede yaşandı. Yapılan çalışmaların ardından Hatice Çelik'in cenazesi otopsi işlemleri için üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.