Esenyurt’ta 4 kadın bir adama saldırdı

06.07.2020 - 12:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1047+ kez okundu.
 

Esenyurt’ta 4 kadın bir adama saldırdı

Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavga anbean kameraya yansırken, taraflar polis gelmeden olay yerinden ayrıldı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde 4 kadınla bir adam, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar adama saldırırken, caddede yürüyenler neye uğradığını şaşırdı. TEKME VE TOKATLARLA SALDIRI Kavga sırasında kadınlar ve adam, eline ne geldiyse birbirine fırlattı. Daha sonra kadınlar adamı kovalayarak, tekme ve tokatlarla saldırdı. KAVGA NEDENİYLE TRAFİK BİR SÜRELİĞİNE DURDU Sinirlerine hakim olamayan kadınlar adama saldırırken, kavganın yola taşmasıyla trafik bir süreliğine durdu. Trafikte bulunan sürücüler olan biteni anlamakta güçlük çekerken, kadınlar bir süre sonra sakinleşerek adamın yanından uzaklaştı. Saldırıya uğrayan şahıs ise kısa süre sonra gözden kayboldu.
Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavga anbean kameraya yansırken, taraflar polis gelmeden olay yerinden ayrıldı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde 4 kadınla bir adam, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar adama saldırırken, caddede yürüyenler neye uğradığını şaşırdı.

TEKME VE TOKATLARLA SALDIRI
Kavga sırasında kadınlar ve adam, eline ne geldiyse birbirine fırlattı. Daha sonra kadınlar adamı kovalayarak, tekme ve tokatlarla saldırdı.

KAVGA NEDENİYLE TRAFİK BİR SÜRELİĞİNE DURDU
Sinirlerine hakim olamayan kadınlar adama saldırırken, kavganın yola taşmasıyla trafik bir süreliğine durdu. Trafikte bulunan sürücüler olan biteni anlamakta güçlük çekerken, kadınlar bir süre sonra sakinleşerek adamın yanından uzaklaştı. Saldırıya uğrayan şahıs ise kısa süre sonra gözden kayboldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.