Esenler'de Kürk ile Arap aileleri taş, sopa, bıçak ile birbirine girdi

13.08.2020 - 15:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1890+ kez okundu.
 

Esenler'de Kürk ile Arap aileleri taş, sopa, bıçak ile birbirine girdi

Sopa, bıçak, taş ve daha birçok malzemenin kullanıldığı kavgaya, onlarca polis otosu eşliğinde mahalleye giren polis ekipleri müdahale etti.

İstanbul'un Esenler ilçesine bağlı Tuna Mahallesi’nde, Kürt ve Arap masalle sakinleri arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavgaya mahallede yaşayan onlarca kişi karıştı.   TAŞLAR, SOPALAR HAVADA UÇUŞTU Kavgaya karışanlar ellerine geçirdikleri bıçak, taş, sopa, demir gibi malzemeler ile birbirlerine saldırdı. Bazı evlerinden çatılarından kiremit yağdı. Vatandaşların meydan savaşını aratmayan kavgası cep telefonları kamerası tarafından görüntülendi. ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ Polis ekiplerinin onlarca polis otosu eşliğinde mahalleye girmesi, kavganın büyüklüğünü gözler önüne serdi.
Sopa, bıçak, taş ve daha birçok malzemenin kullanıldığı kavgaya, onlarca polis otosu eşliğinde mahalleye giren polis ekipleri müdahale etti.

İstanbul'un Esenler ilçesine bağlı Tuna Mahallesi’nde, Kürt ve Arap masalle sakinleri arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Kavgaya mahallede yaşayan onlarca kişi karıştı.

 

TAŞLAR, SOPALAR HAVADA UÇUŞTU
Kavgaya karışanlar ellerine geçirdikleri bıçak, taş, sopa, demir gibi malzemeler ile birbirlerine saldırdı. Bazı evlerinden çatılarından kiremit yağdı. Vatandaşların meydan savaşını aratmayan kavgası cep telefonları kamerası tarafından görüntülendi.


ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ
Polis ekiplerinin onlarca polis otosu eşliğinde mahalleye girmesi, kavganın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.