Eşcinsel sapkınları şok edecek haber

GÜNDEM 11.06.2021 - 18:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1866+ kez okundu.
 

Eşcinsel sapkınları şok edecek haber

Eşcinsel sapkınlığın toplum ahlak yapısı üzerindeki tehlikesinin farkına varan Macaristan, yeni bir kanun düzenlemesi için harekete geçti.

Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın partisi Fidesz, sapkınlığın toplum içinde yaygınlaşmaması için yeni bir yasa teklifi hazırladı.   'Eşcinsellere saygılı yaklaşım' eğitimi yasaklanacak Parlamentoya sunulan yeni yasa teklifindeki en dikkat çeken madde, 'eşcinsellere saygılı yaklaşımın' öğretildiği okullardaki eğitim programlarının kaldırılması isteği oldu. Öte yandan hazırlanan teklifte eşcinsel rezilliğin tanıtıldığı; kitap, film ve diğer içeriklerin de yasaklanması planlanıyor. Eşcinsel sapkınları normal olarak gösteren her türden reklam da yasak kapsamına alınacak.   Doğumdan gelen cinsel kimliğin korunması hedefleniyor İktidar partisi tarafından yasa teklifine ilişkin yapılan açıklamada, değişikliğin hedefinin, 'Çocukların doğarken aldıkları cinsel kimlik hakkını korumak' olduğu ifade edildi. Macaristan, eşcinsellikle mücadelesinde geçtiğimiz yıl da bir düzenleme yaparak, cinsiyet değiştirenlerin bunu resmi belgelere geçirmesini engellemişti.
Eşcinsel sapkınlığın toplum ahlak yapısı üzerindeki tehlikesinin farkına varan Macaristan, yeni bir kanun düzenlemesi için harekete geçti.

Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın partisi Fidesz, sapkınlığın toplum içinde yaygınlaşmaması için yeni bir yasa teklifi hazırladı.

 

'Eşcinsellere saygılı yaklaşım' eğitimi yasaklanacak
Parlamentoya sunulan yeni yasa teklifindeki en dikkat çeken madde, 'eşcinsellere saygılı yaklaşımın' öğretildiği okullardaki eğitim programlarının kaldırılması isteği oldu. Öte yandan hazırlanan teklifte eşcinsel rezilliğin tanıtıldığı; kitap, film ve diğer içeriklerin de yasaklanması planlanıyor. Eşcinsel sapkınları normal olarak gösteren her türden reklam da yasak kapsamına alınacak.

 

Doğumdan gelen cinsel kimliğin korunması hedefleniyor
İktidar partisi tarafından yasa teklifine ilişkin yapılan açıklamada, değişikliğin hedefinin, 'Çocukların doğarken aldıkları cinsel kimlik hakkını korumak' olduğu ifade edildi. Macaristan, eşcinsellikle mücadelesinde geçtiğimiz yıl da bir düzenleme yaparak, cinsiyet değiştirenlerin bunu resmi belgelere geçirmesini engellemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.