Erken seçimmi ? Biz kaybetmeye hazırız.

11.05.2020 - 14:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1764+ kez okundu.
 

Erken seçimmi ? Biz kaybetmeye hazırız.

CHP Lideri, yarın sabah erken seçim olacakmış gibi çalıştıklarını söyledi.

"ELEŞTİRİP ÇÖZÜMÜ SÖYLÜYORUZ" Katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan CHP Lideri, yarın sabah erken seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ifade etti. Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan erken seçim yapar mı? Buna Erdoğan karar verecek. Biz yarın sabah erken seçim olacakmış gibi zaten çalışıyoruz. Bir de şu çok önemli; CHP eskiden hep eleştirirdi. Şimdi eleştiriyoruz, çözümü de söylüyoruz. Böylece vatandaş düşünmeye başlıyor. Bu bizim için çok değerli." şeklinde konuştu.
CHP Lideri, yarın sabah erken seçim olacakmış gibi çalıştıklarını söyledi.

"ELEŞTİRİP ÇÖZÜMÜ SÖYLÜYORUZ"
Katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan CHP Lideri, yarın sabah erken seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ifade etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan erken seçim yapar mı? Buna Erdoğan karar verecek. Biz yarın sabah erken seçim olacakmış gibi zaten çalışıyoruz. Bir de şu çok önemli; CHP eskiden hep eleştirirdi. Şimdi eleştiriyoruz, çözümü de söylüyoruz. Böylece vatandaş düşünmeye başlıyor. Bu bizim için çok değerli." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.